Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Ai pielea sensibila? Protejeaza-te eficient!

Ai pielea sensibila? Protejeaza-te eficient!

Soarele, vantul, gerul, praful, fumul de tigara, stresul sunt inevitabile, asadar problema pielii sensibile este din ce in ce mai des intalnita. Mai mult, folosirea unor cosmetice nepotrivite duc la iritatia, uscarea si inasprirea pielii.

Pielea sensibila este mai subtire, deschisa la culoare sau cu fragilitate capilara, ceea ce  ii confera o culoare roz-pal si o face sa reactioneze la stimulii externi prin aparitia edemelor, uscaciune, asprime şi descuamare.Pot aparea şi simptome subiective precum senzatia de intepare, de piele care tine, precum şi usturime sau prurit de lunga durata.

Folosirea cosmeticelor speciale pentru piele sensibila este primul lucru ce trebuie facut pentru combaterea acestor efecte.

Gama Pharmaceris A include produse testate dermatologic ce asigura ingrijirea pielii sensibile, cu tendinta spre alergii. Produsele nu contin substante parfumate ori coloranti, iar eficacitatea lor a fost testata pe un grup de subiecti  cu predispozitie spre alergii.

Recomandam folosirea produselor Pharmaceris A din aceiasi gama, deoarce asigura ingrijirea complexa si se completeaza reciproc.

Pentru anotimpul rece, Pharmaceris A iti face o oferta limitata pentru a-ti proteja pielea sensibila: la orice produs din gama comparat primesti cadou o crema de maini Lipo-Protect.

  • Promotiile sunt  disponibile in farmaciile Dona si Sensiblu.
     

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus