Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Alina Eremia își dezvăluie secretele de frumusețe

Alina Eremia își dezvăluie secretele de frumusețe

Actriță, cântăreață, Alina este o femeie frumoasă pe care n-ai cum să n-o admiri. Șarmantă, ingenuă sau senzuală, adoptă cu naturalețe toate aceste ipostaze. Uneori poartă un machiaj elaborat, puternic, alteori unul simplu, însă trăsăturile frumoase sunt mereu puse în valoare. Este tânără, dar viața de vedetă nu este ușoară, iar îngrijirea este un punct important pentru ea. Care îi sunt secretele, ne spune chiar ea.

Din ritualul meu de frumusețe nu lipsește niciodată crema hidratantă. Este secretul unui ten cu aspect sănătos. O poți aplica seara după demachiere sau înainte de a te machia, pentru că ajută la o mai bună fixare a produselor. Din geantă nu-mi lipsește niciodată rujul, iar cel roșu este favoritul meu. Prefer un make-up natural cu accent pe buze, mi se pare foarte senzual și foarte simplu de făcut. 

Am învățat că, în materie de fashion, e important să știi să porți hainele pe care le îmbraci și, în general, să faci alegerile vestimentare care sunt în acord cu stilul tău, cu personalitatea ta. Hainele sunt o manifestare a eului nostru. Nu aleg niciodată haine care nu îmi plac, doar de dragul de a fi în trend. Piesa mea vestimentară din acest sezon este hanoracul, pentru că îl poți reinterpreta în diverse moduri, în diferite situații. Există o relaxare în colecțiile actuale, iar mie personal îmi place aerul acela efortless studiat. 

Când vreau să mă relaxez, urmăresc un serial bun, cu intrigi pasionante sau ascult muzică în funcție de starea de spirit din momentul respectiv. Serialul meu preferat este acum House Of Cards. Intrigile politice, manipulările ce se învârt în jurul Casei Albe te țin în priză și nici nu știi când trece timpul. Astfel, reușesc să liniștesc și să privesc cu alți ochi problemele stresante.

Citește și:

Articol preluat din ediția de decembrie 2016 a revistei Femeia.
Autor: Luminița Tăbăran
Foto: PR (Dimitri Caceaune)

Comments

comments

Leave a Reply