Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Top 3 cele mai bune aspiratoare pentru unghii în 2022

Top 3 cele mai bune aspiratoare pentru unghii în 2022

Manichiura a devenit foarte importantă, atât pentru sexul frumos cât și pentru bărbați, chiar dacă aceștia sunt interesați doar de acuratețea unghiilor, iar cerințele femeilor pentru manichiură sunt diverse.

În ambele cazuri, atunci când lucrați cu unghiile, există praf și așchii mici de pe placa de unghii, cuticule și diverse lacuri, vopsele, sclipici și alte lucruri. Pentru ca toate acestea să nu interfereze cu procesul în curs, particulele inutile ar trebui îndepărtate cu promptitudine, de către un aspirator unghii.

Piața este variată… oare ce model să alegi? Hai să descoperim împreună, care au fost cele mai căutate modele în anul 2022, după raportul preț/calitate!

Sunkin Electrical, 30W – nota 9,9/10

Acest aspirator compact de desktop pentru manichiură este proiectat sub forma unei hote mici. Datorită dimensiunii sale, există un loc pentru el pe orice masă.

De asemenea, aparatul poate fi folosit pentru a efectua manichiura și pedichiura acasă.

În ciuda faptului că produsul este realizat din plastic, grila ventilatorului este metalică, iar golurile dintre bare sunt situate la distanța optimă, astfel încât resturile mari să nu intre înăuntru, ceea ce poate dezactiva dispozitivul.

Produsul vine cu mai multe pungi pentru colectarea gunoiului. Sunt realizate din material gros, astfel încât sunt potrivite pentru utilizare reutilizabilă.

În plus, pungile pot fi găsite cu ușurință pentru înlocuirea lor!

Runail Professional 3224 nota 9,8/10

Acest mini-aspirator elegant și compact combină cu succes designul original, prețul accesibil și caracteristicile tehnice destul de înalte.

Puterea optimă a dispozitivului vă permite să aspirați rapid praful de unghii și resturile mici și să le păstrați în siguranță în interior. În același timp, nivelul de zgomot al dispozitivului de operare rămâne confortabil și nu va interfera cu conversația.

Capacul superior al corpului aspiratorului pentru manichiură este lavabil, ceea ce vă permite să păstrați întotdeauna aparatul curat.

Aparatul funcționează de la o sursă de alimentare staționară, iar cablul de rețea este suficient de lung pentru ca proprietarul să nu aibă probleme cu conexiunea. Aspiratorul vine cu o pungă la îndemână pentru depozitare și transport, precum și două pungi detașabile pentru colectarea resturilor.

Polarus Embedded TD-PRO nota 9,7/10

În ciuda costului democratic, acest aspirator de unghii are toate caracteristicile necesare utilizării profesionale în salon.

Modelul este încorporat, astfel încât poate fi instalat cu ușurință direct pe suprafața mesei. La crearea dispozitivului, au fost luate în considerare toate dorințele și preferințele maeștrilor de manichiură. Puterea ventilatorului este de 80 W, iar viteza de rotație este de 3200 rpm.

Datorită acestui fapt, dispozitivul aspiră cu succes chiar și cel mai fin praf. Corpul produsului este realizat din metal, iar stratul exterior de acoperire cu pulbere asigură o durată lungă de viață a dispozitivului. De asemenea, dacă este necesar, aspiratorul poate fi spălat cu un burete umed.

În ciuda puterii crescute, aspiratorul de unghii are un nivel de zgomot redus (nu mai mare de 65 dB), astfel încât în ​​timpul funcționării poți comunica fără a ridica vocea, cu a ta clientă.

Pe site regăsești multe modele de aspiratoare pentru unghii. Așa că, intră, vizualizează produsele, informează-te și alege pe cel potrivit ție!

Cum să alegi un aspirator de unghii?

Inainte de a cumpăra un aspirator de unghii, in primul rând, acesta este determinat cu tipul de dispozitiv. Cele mai compacte sunt hotele care pot fi instalate direct pe masa maestrului. Pentru o cameră de pedichiură, este mai bine să cumpărați un model de podea cu un sac de gunoi mare.

Alte caracteristici tehnice joacă, de asemenea, un rol important:

Putere. Pentru manichiura la domiciliu sau munca intr-un salon mic, va fi suficient un dispozitiv cu o putere de 30-50 wati. Pentru saloanele mari, vor fi necesare modele mai puternice.

Performanţă. Pentru ca dispozitivul să îndepărteze eficient praful și reziduurile de acoperire, este necesar ca productivitatea dispozitivului să fie de cel puțin 300 de metri cubi pe oră.

Viteza ventilatorului. Indicatorul optim ar trebui să fie 2600-2800 rpm. În caz contrar, dispozitivul nu va face față cu succes funcțiilor sale.

Dimensiunea celulei grilă. Pentru a preveni intrarea degetelor sau a altor obiecte străine înăuntru, este mai bine să acordați preferință modelelor cu cel mai mic grilaj posibil.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns