Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Bătrânețea este opțională. Ai grijă de tinerețea pielii tale.

Bătrânețea este opțională. Ai grijă de tinerețea pielii tale.

Pielea tânără și frumoasă rămâne una din marile dorințe ale oricărei femei. Însă pe măsură ce înaintăm în vârstă, devine un vis tot mai greu de realizat. Cum elixirul tinereții fără bătrânețe nu a fost încă descoperit, procesul de îmbătrânire nu iartă pe nimeni.

Sunt multi factori care influențează îmbătrânirea pielii. Pentru unele cauze nu putem face nimic, pe altele le putem influența. Ce putem influența este îmbătrânirea provocată de mediul în care trăim și de stilul nostru de viață.
Termenul medical este de “îmbătrânire extrinsecă” și acești factori pot cauza îmbătrânire prematură. Mai mult de jumătate din noi arătăm mai în vârstă decat vârsta pe care o avem deoarece avem un stil de viață care îmbătrânește sau nu suntem activi în a urma niște acțiuni care încetinesc îmbătrânirea.

Vestea bună este că niciodată nu este prea târziu. Pentru mai multe argumente privind sănătatea pielii noastre, vă invităm miercuri, 14 martie, ora 18:30  la „Bătrânețea este opțională. Ai grijă de tinerețea pielii tale., susținut d-na Doctor Anca Pavelescu –  medic specialist dermatolog.

CE VOM ÎNVĂȚA LA ACEST CURS?

  • Ce cauzează îmbătrânirea pielii?
  • Ce factori influențează îmbătrânirea pielii?
  • Mituri despre îmbătrânire
  • Secretele unui tegument tânăr și sănătos
  • Cum să ne îngrijim corect pielea

Locație eveniment:

Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite 3-5, bloc B2, parter,București

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierile se fac la adresa [email protected]

Conferința este organizată de Asociația MedExperts. Mulțumim pe această cale partenerului nostru Elmiplant, brandul care are grijă de sănătatea și frumusețea pielii noastre în fiecare zi.

Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor partenerilor media: Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras,  Centrul de Parenting, Recreativo, Mama are Blog, Stilul meu de viata, Zece Lucuri, Madone.ro, RahelaPetrescu.com.

Despre Speaker

Dr. Anca Pavelescu, Medic Specialist Dermatolog

Dr. Anca Pavelescu este un dermatolog, un medic cu vastă pregătire în această specialitate, cu experiență și pasiune pentru a-ți păstra pielea, părul și unghiile sănătoase.

Educație:

2005-2010  Universitatea de Medicină Generală, București Rezidențiat Dermatovenerologie

1998–2004 Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași

www.ancapavelescu.ro 

Despre Organizator

MED EXPERTS este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, care își propune promovarea inovației în medicină, informarea și educarea publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos, echilibrat.

În 2017 Med Experts a început campania “Arta de a trăi frumos și sănătos” care s-a concretizat în numeroase evenimente dedicate oamenilor preocupați de sănătatea lor, a familiei și a colegilor lor.

Peste 1000 de oameni s-au bucurat în 2017 de evenimente și workshopuri aplicate ce promovează prevenția și un stil de viață sănătos.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns