Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Burberry Body – un parfum feminin si sensual

Burberry Body – un parfum feminin si sensual

Conceptul si numele

Numele este senzual, elegant, atemporal si de neuitat. El exprima spiritul femeii Burberry, Burberry Body, inaugurand un nou capitol in istoria de 155 de ani a brandului. Parfumul surprinde o noua fateta a universului Burberry ce descrie atitudinea si energia fetei Burberry.

Parfumul

  • Burberry Body este un parfum feminin si sensual, combinatie eclectica de ingrediente elegante si rafinate.
  • Definit de notele de varf ale absintului verde, jucand in ritmurile calde ale elegantei piersicii si rafinamentului freziei.
  • Notele de mijloc sunt imaginate in jurul unui buchet floral in tonuri de trandafir si iris imbinandu-se delicat cu nuantele calde si subtile ale lemnului de santal.
  • Note de baza luminate de cashmir, vanilie, ambra si mosc.

Sticla si etuiul

Sticla multi-fatetata cu aur roz gravat in binecunoscutul ecosez Burberry este realizata in traditia aceluiasi savoir-faire, a aceleiasi intensitati si modernitati a trench-coat-ului Burberry. Gandita ca un obiect al dorintei, sticla descrie dimensiunea eclectica si multitudinea fatetelor marcii Burberry. Culorile sale amintesc si accentueaza natura senzuala a parfumului.

Imaginat ca o bijuterie eleganta si feminina, etuiul sofisticat devine expresie a luxului in stare pura, inspirand o mare senzualitate si un rafinament desavarsit. Materialul ambalajului aminteste de cel al trench-coat-ului Burberry ca si cum etuiul ar fi trench-coat-ul insusi, invaluind si protejand fata Burberry.

Parfumeurii

Sub indrumarea lui Christopher Bailey, directorul de creatie Burberry, parfumeurii Michel Almairac et Amandine Marie au colaborat la crearea unui parfum unic.

Gama

  • Burberry Body Apa de Parfum 85 ml 449 ron
  • Burberry Body Apa de Parfum 60 m l 349 ron
  • Burberry Body Apa de Parfum 35 ml 275 ron

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus