Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Buze senzuale doar din ruj

Buze senzuale doar din ruj

Cu toate acestea, nu trebuie sa exageram cu volumul buzelor. Carnoase este suficient, nu e nevoie de “umflate cu silicon”. Armonia trebuie sa primeze intotdeauna, de aceea iti spunem ce tip de ruj si cum trebuie sa-ti desenezi conturul potrivit pentru tipul tau de buze.

Buze carnoase. Alege un ruj cat mai natural si aplica-l in strat subtire, iar conturul traseaza-l in interiorul celui natural.

Buze subtiri si lungi. Conturul trebuie sa-l depaseasca usor pe cel natural al buzelor, cu doar 1-2 mm. Alege rujuri in culori vii, iar pentru a da volum buzelor, aplica un strat de ruj, pudreaza-le, apoi rujeaza-le. La sfarsit, aplica putin gloss doar pe mijlocul buzelor.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/sensual-lips-r-1.jpg

Buze cu colturile cazute. Conturul buzei superioare deseneaza-l in asa fel incat la colturi linia sa fie ascendenta, iar conturul buzei inferioare sa nu atinga colturile. Rujul ideal este cel in culori puternice si calde.

Buze mici. Traseaza coturul astfel incat sa depasesti cu 1-2 mm conturul natural si colturile buzelor. Aplica rujul in strat ceva mai gros.

Gura prea mare. Traseaza conturul in interiorul buzelor, cam cu 2 mm, si alege rujurile in culori deschise.

Buze asimetrice. Cand una dintre buze este mai groasa decat cealalta, retuseaza buza mai groasa, trasand conturul in interiorul buzei. Pe buza groasa, aplica doar un strat subtire de ruj, iar pe cea subtire, mai multe straturi.

Citeste si:

Comments

comments

Leave a Reply