Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Cadouri Freedom de la Rexona si Clear

Cadouri Freedom de la Rexona si Clear

Acum iti este mai usor sa faci surprize prietenilor dragi, cu seturile cadou gata pregatite atat pentru Ea, cat si pentru El.

Set cadou Freedom for her, ce include:
 
Samponul antimatreata CLEAR Anti-hairfall cu complexul de vitamine, minerale si agenti anti-matreata Nutrium 10 hraneste parul si pielea capului. Elimina matreata vizibila, prevenind reaparitia ei, prin utilizare regulata. Fortifica firul de par fragil si reduce caderea parului datorata ruperii cu pana la 95% fata de un sampon obisnuit.

Rexona Crystal Clear Aqua deo-spray antiperspirant ofera protectie impotriva transpiratiei si cea mai buna performanta anti-urme albe de la Rexona.

Cadou: gentuta pentru cosmetice alba

  • Pret recomandat: 35,77 lei

Set cadou Freedom for him, ce include:

Samponul antimatreata CLEAR Deep Clean Action are la baza complexul de vitamine, minerale si agenti anti-matreata Pro Nutrium 10. Hraneste parul si pielea capului. Elimina matreata vizibila, prevenind reaparitia ei, prin utilizare regulata. Senzatie de prospetime 24 de ore!

Rexona Men Adventure deo-spray antiperspirant ofera protectie de top impotriva transpiratiei, datorita celor mai mult de 1 milion de molecule ce se activeaza in 2 secunde de la cresterea nivelului de adrenalina.

Cadou: borseta de umar cu bareta

  • Pret recomandat: 35,77 lei

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus