Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Ce este laminarea genelor și a sprâncenelor?

Ce este laminarea genelor și a sprâncenelor?

Tratamentele pentru liftingul și laminarea genelor și sprâncenelor au devenit din ce în ce mai populare. Ambele au un efect similar cu cel al unui permanent pentru păr – o laminare gene este menită să lungească, să onduleze și să îngroașe genele, în timp ce o laminare sprâncene este menită să îmbunătățească sprâncenele și să le dea un aspect mai gros.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni află despre aceste tratamente de înfrumusețare, vine și un aflux de întrebări privind cele mai bune practici pentru ca tratamentul să dureze cât mai mult posibil.

Oferim mai jos răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări.

Laminarea genelor

Procesul de laminare gene este un lifting profesional pentru gene ondulate și la modă. Este ca și cum ți-ai fi permanentizat genele într-o stare ridicată, ondulată. Dar, spre deosebire de formulele dure care au fost folosite cândva pentru a ne face părul de pe cap în stil permanent, tratamentul pentru laminare gene este mai blând.

Un proces de laminare gene este un tratament semi-permanent care are ca scop să onduleze genele în sus, făcându-le mult mai vizibile. Nu mai este nevoie de un ondulator de gene! Spre deosebire de extensiile de gene – care implică lipirea de gene false pe linia genelor pentru a crea un aspect plin – o laminare gene îmbunătățește frumos ceea ce ai deja. Procesul este în esență un permanent pentru genele tale.

Laminarea sprâncenelor

Procesul de laminare sprâncene este un lifting profesional pentru sprâncene dramatice și mai pline.

Indiferent de problemele pe care le ai tu cu sprâncenele –goluri, subțiere, pensare excesivă , indisciplină – laminarea sprâncenelor este o soluție uimitoare și o alternativă excelentă la microblading, adică pigmentare. Dacă pierzi din părul sprâncenelor, fie prin procesul natural de îmbătrânire, prin boală, fie prin pensare excesivă, laminarea sprâncenelor este o modalitate neinvazivă, temporară, dar de impact de a îmbunătăți aspectul sprâncenelor.

Procedura de laminare sprâncene este potrivită pentru toate tipurile de păr, nu există niciun motiv pentru care nu ar funcționa pentru tine. Este perfectă pentru sprâncenele groase, dezordonate, grosiere sau cu creștere în jos și, de asemenea, grozavă pentru cele care sunt mulțumiți de sprâncenele lor și doar caută să adauge volum și strălucire.

Laminarea sprâncenelor permite unui estetician să recreeze sprâncenele clientului fără a fi nevoie de ace sau de machiaj semipermanent. Cu laminarea sprâncenelor, arcul sprâncenelor poate fi ridicat și cozile acestora pot fi extinse.

Cum să te pregătești pentru laminarea genelor

Înainte de tratament, trebuie să te asiguri că ochii tăi nu au machiaj, rimel și gene false. Dacă utilizezi ser pentru gene, trebuie să oprești utilizarea produsului cu 24-48 de ore înainte de programare. În cele din urmă, dacă porți lentile de contact, trebuie să te asiguri că acestea sunt îndepărtate înainte de tratament.

Cum să te pregătești pentru laminarea sprâncenelor

Înainte de programarea pentru laminarea sprâncenelor, îți recomandăm următoarele:

  • Evită să folosești exfolianți, retinoizi sau AHA pe față cu una sau două săptămâni înainte de laminarea sprâncenelor.
  • Evită să te pensezi cu cel puțin o săptămână înainte de programare.
  • Prezintă-te la programare fără niciun machiaj pe față.

Cât timp ia laminarea și cât durează?

Laminarea sprâncenelor și a genelor durează fiecare între 45 și 60 de minute. Poți adăuga o nuanță de sprâncene și/sau gene pentru un aspect și mai dramatic. Rezultatele laminării ar trebui să dureze 6 până la 8 săptămâni.

După laminare

Primele 24 de ore după laminarea genelor și sprâncenelor sunt cruciale.

Pe lângă faptul că nu trebuie să porți rimel, nu trebuie să uzi genele și sprâncenele și trebuie să eviți aburul și toate formele de umiditate. De asemenea, evită să porți machiaj pentru ochi sau sprâncene în primele 24 de ore.

În plus, îți recomandăm să îți perii genele în poziție verticală oricând după un duș (sau după ce ți-ai udat genele) pentru a ajuta la păstrarea formei acestora.

În afară de aceste lucruri, laminarea are o întreținere extraordinar de redusă, oferind în același timp rezultate uimitoare. Va fi extrem de ușor să ai doar aspectul natural pe care îl căutai, fără a fi nevoie să te machiezi atât de mult.

Comments

comments

2 thoughts on “Ce este laminarea genelor și a sprâncenelor?

Lasă un răspuns