Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Ce spune forma rujului despre tine

Ce spune forma rujului despre tine

Ia deschide geanta, apoi portfardul si uita-te ce forma are rujul pe care-l folosesti cel mai des. Si afla de mai jos care e semnificatia acestei forme:

A pastrat forma originala

Rujul tau arata ca atunci cand l-ai cumparat, numai ca a scazut in… inaltime? Asta inseamna ca esti tipul de persoana careia ii place sa procedeze ca la carte. Respecti regulile si legile si nu treci pe rosu niciodata. Esti familista convinsa si-ti cam place sa faci ordine in viata celor din jur.

Varf tesit pe o parte

Esti romantica, eleganta si-ti place sa primesti atentie. Atrasa de tot ce tine de spirit, adori sa porti conversatii rafinate, elevate si cauti sa-ti faci prieteni sus-pusi. Nu prea pierzi trenuri fiindca stii sa profiti de orice oportunitate.

Varf tesit pe doua parti

Iti plac lucrurile scumpe si elegante si esti adepta vorbei „putin si bun“. Preferi sa ai doua bluze de firma decat zece cumparate de la taraba. Ai gusturi rafinate si-ti place sa dai sfaturi in materie de estetica.

Tesitura concava

Daca partea tesita a rujului prezinta o adancitura, detinatoarea lui e o persoana care iubeste riscul si aventura. Viata ei se invarte in jurul prietenilor si al planurilor de calatorie cu acestia. Se marita tarziu si face copii numai dupa ce se satura de distractie.

Varf perfect plat

Esti ambitioasa, constiincioasa, mereu gata sa arati ce poti. Urasti superficialitatea si vorbele in vant, ai standarde morale inalte, dar tinzi sa fii uneori nerabdatoare, nedreapta si lipsita de toleranta.

Varf ascutit, ca de creion

Tandra, delicata, feminina si vesnic indragostita, asa esti tu. Nu suporti sa te repeada cineva, sa faci lucrurile sub presiune, sa fii bruscata. Preferi compania oamenilor manierati, delicati – partea proasta e ca nu prea stii de gluma…

Varf rotunjit (semisfera)

Banii sunt viata ta. Iti place sa faci bani, sa lucrezi cu bani, sa cheltuiesti bani. Esti foarte abila in controlul finantelor si nu te poate pacali nimeni cand iti da restul. Nu esti insa zgarcita. Dai bani cu imprumut, dai si de tot, dar sa fie pentru o cauza nobila!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus