Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Cea mai populara coafura – cocul Audrey Hepburn

Cea mai populara coafura – cocul Audrey Hepburn

 

Cocul purtat de actrita Audrey Hepburn in filmul „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast At Tiffany’s”, din anul 1961, a fost desemnat cea mai populara coafura din toate timpurile, in urma unui sondaj realizat in saloanele de coafura din Marea Britanie.

Celebra coafura a actritei britanice, care a interpretat in acest film rolul frumoasei si sofisticatei Holly Golightly, a ocupat prima pozitie in topul 10 al celor mai solicitate coafuri in saloanele din Marea Britanie.http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/auart1.png

Se pare ca tunsorile din anii ’50 si ’60 sunt din nou la moda in zilele noastre.

Buclele blonde facute celebre de actrita Marilyn Monroe ocupa pozitia a doua in acest top, iar coafura baieteasca, intr-o nuanta de blond inchis, cu parul drept si aranjat intr-o parte, facuta celebra de modelul britanic Twiggy s-a clasat pe locul al treilea.

Ariel, sirena roscata creata de studiourile Disney, ocupa locul al patrulea, iar Jennifer Aniston ocupa pozitia a cincea gratie coafurii „The Rachel”, denumita astfel dupa personajul pe care actrita americana l-a interpretat in serialul „Prietenii tai/ Friends”.

Victoria Beckham (Posh Spice) s-a clasat pe locul al saselea, cu celebrul ei „Pob”, iar parul negru, drept si lung purtat de cantareata Cheryl Cole a ocupat pozitia a saptea.

Rosul combinat cu nuante mai deschise purtat de cantareata Rihanna reprezinta culoarea cea mai copiata in 2011 si ocupa pozitia a opta. Pe urmatoarele doua locuri s-au clasat coafurile lansate de actritele Demi Moore si Eva Longoria.

Sondajul a fost realizat de The Hairdressing Council, asociatia coaforilor din Marea Britanie, pentru a marca lansarea pe DVD si pe alte suporturi media, in Marea Britanie, a filmului „O poveste incalcita/ Tangled”, al 50-lea film de animatie marca Disney.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus