Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Coafuri > Ce suvite ti se potrivesc in functie de forma fetei

Ce suvite ti se potrivesc in functie de forma fetei

La fel ca tunsoarea si culoarea trebuie sa fie in acord cu forma fetei tale. In plus, suvitele, alese in acord cu forma fetei pot sa-ti aduca un plus de echilibru, de stralucire si sa-ti imbunatateasca figura in general. In fond totul este armonie, iar culoarea suvitelor nu face exceptie de la aceasta regula.

Fata rotunda

Pentru a reduce din rotunjimea fetei si a-i redefini structura osoasa, stilistii iti recomanda suvitele inchise la culoare doar in jumatatea din fata a capului, de-o parte si de alta.

Fata prelunga si ovala

Poti da iluzia de “plin” si forma bine proportionata a fetei prin suvite dese (doar cu cateva nuante mai deschise decat culoarea naturala), pe toata lungimea parului. Acestea vor crea impresia unui par mai bogat.

Fata in forma de inima

Ai nevoie de suvite foarte subtiri in jurul fetei, cateva din ele colorate de la radacina pana la nivelul urechii. Acest truc va atrage privirea in partea superioara a fetei, mai mult decat spre barbia ascutita.

Fata dreptunghiulara

Incepe cu nuantarea suvitelor de la jumatatea fetei in jos, pana la varfuri. Incearca sa le faci sa para cat mai naturale, nu ca si cand ai fi uitat sa le mai vopsesti. Aceasta “gaselnita” va ingusta forma fetei, atenuandu-i trasaturile “colturoase”.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply