Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Conturul perfect al buzelor

Conturul perfect al buzelor

Buze subtiri

Conturul buzelor il va depasi usor pe cel natural, fara a se accentua V-ul, iar conturarea buzei inferioare nu se va face pana la colturi. Foloseste un ruj in culori vii, iar pentru a da impresia de volum aplica un strat de ruj, unul de pudra, apoi inca unul de ruj.

Buze carnoase

Estompeaza linia naturala a buzelor cu fond de ten si traseaza conturul in interiorul celui natural, micsorand gura cu cel mult 1-2 mm, fara sa ajungi la colturile buzelor. Culoarea rujului trebuie sa fie cat mai naturala si sa se aplice in strat subtire.

Buze asimetrice

Daca buza superioara este mai mare, conturul trebuie trasat in interior, iar rujul se aplica in strat mai subtire decat pe buza inferioara, care va fi conturata normal. La fel se corecteaza si buza inferioara, dar corecturile se fac invers.

Gura prea mica

Conturul va depasi cu 1-2 mm linia naturala a buzelor, dar si colturile gurii. Buzele se vor colora aproape in intregime cu creionul-contur, pentru a estompa conturul natural. E indicat ca rujul sa fie in culori vii si sa fie aplicat intr-un strat ceva mai gros.

TRUCURI CU EFECT GARANTAT:

  • Pentru a trasa o linie perfecta, aseaza-ti cotul pe masa si tine creionul cat mai aproape de varf.
  • Alege culoarea creionului-contur cat mai apropiata de culoarea rujului, dar cu o tonalitate mai inchisa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus