Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Croaziera frumusetii: Jurnalul unui vis

Croaziera frumusetii: Jurnalul unui vis

Pe yacht, fiecare vorbeste despre insula preferata. Fiicei mele i-a placut foarte mult Santorini, insa pe mine m-a impresionat cu adevarat Naxos, cea mai mare insula dintre Cyclade. Aici, frumusetea se desfasura in fata ochilor nostri in forme neasteptate si contraste surprinzatoare. Nu stiam ce sa fotografiez mai intai: muntele care rasarea din mare, stancile colturoase sau podgoriile din vaile fertile.

Dupa ce am ocolit insula Naxos cu panzele yachtului Dove in bataia vantului, am ajuns pe o plaja pustie, cu pietricele slefuite de valuri. Suntem departe de zgomotul civilizatiei si calmul din jur ne da o senzatie incredibila, de liniste interioara. E locul in care eu ma simt cu adevarat rasfatata: inot in apa de un albastru ireal si ma relaxez la plaja, mangaiata de soarele mediteranean.

Atunci cand te simti bine, nu mai ai varsta iar micile imperfectiuni ale trupului sunt umbrite de seninatatea care te invaluie. Am inteles acest lucru atunci cand ceilalti ma intrebau daca domnisoara care ma insoteste nu este cumva sora mea. M-am amuzat impreuna cu fiica mea pentru ca amandoua stiam micul meu secret: in fiecare zi imi rasfat pielea cu gelul de dus Dove Firming Care. Si iata ca Dove mi-a oferit ocazia sa descopar adevarata frumusete in aceasta croaziera de neuitat.

Olivia Silvia Dorneanu, 39 ani, Iasi, castigatoare a campaniei Dove „Rasfata-te in Marea Croaziera a Frumusetii”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus