Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Cucereste cu privirea

Cucereste cu privirea

Pensate din zbor

In atentia tuturor grabitelor: daca esti gata sa iesi pe usa, evita cu orice pret pensatul! (altfel te vei trezi ca, pe langa timpul pierdut cu operatiunea in sine, vei avea de mascat arcadele umflate si inrosite) Mai bine smulge doar firele foarte vizibile si da forma sprancenelor, folosind un gel incolor.

  • Pont: poti imprumuta linistita gelul lui de par!

Creionul pentru sprancene

  • Cand sa-l folosesti? Este solutia perfecta pentru tenul deschis la culoare sau pentru sprancenele rare sau neuniforme.
  • Cum sa-l folosesti? Perie sprancenele in directia lor de crestere, accentueaza culoarea cu linii fine si corecteaza-le forma desenand fir cu fir. Pentru rezistenta, pudreaza-le inainte de a le desena. Iar la final, pentru a elimina urmele de pudra si pentru a da sprancenelor stralucire, aplica o mascara incolora.

Gene perfecte in doi timpi si trei miscari

Sa aplici mascara in fuga? Ei bine, aici deja ai o problema! Ori te lauzi cu o precizie de neurochirurg, ori apelezi la o strategie de make-up artist. Aplica intotdeauna mascara la inceput. Daca te murdaresti, ceea ce se intampla foarte des, o poti indeparta fara sa strici intreg machiajul. Iata miscarile demne de o bagheta magica: mai intai, insista cu periuta cu mascara la radacinile genelor; apoi, la a doua aplicare, atinge varfurile ca sa le faci sa para mai lungi si mai curbate.

Pune-ti ochii in valoare cat ai clipi

Trebuie doar sa conturezi atat pleoapele de sus, cat si de jos, la radacina genelor, apoi sa intinzi conturul cu un betisor de vata. Pentru contur alege un creion negru. Daca nu esti chiar atat de indemanatica, foloseste miscari scurte, punctand din loc in loc (este mult mai usor decat sa tragi o linie dreapta).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus