Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Cum sa-ti vopsesti parul ca sa pari mai tanara

Cum sa-ti vopsesti parul ca sa pari mai tanara

 

Nu conteaza cat de bine iti sta cu o tunsoare daca ai gresit culoarea de par e posibil sa strici totul inca de la inceput.

Asadar ai grija cum iti vopsesti parul deoarece culoarea lui trebuie sa se portriveasca cu pielea ta.

Alege corect culoarea de baza

In timp, parul nostru isi pierde din stralucire si din culoare. Daca ai ajuns in punctul in care firele de par alb sunt dese, alege cu grija o culoare de baza care sa se potriveasca cu tenul tau.

Daca ai pielea albicioasa nu te vopsi negru pentru ca vei arata bolnavicioasa. Incearca o culoare calda care sa te ajute nu sa te dezavantajeze.

Joaca-te cu accentele de culoare

Cateva suvite subtile aurii, te vor ajuta sa pari mai tanara iar parul tau va capata volum. Daca esti blonda, incearca suvitele spre galben-aurii iar daca esti bruneta incearca cateva suvite spre caramel.

Nu exagera niciodata

Nu incerca sa pari tanara, vopsindu-ti parul mult prea rosu sau negru. Poti fi tanara incercand culori normale, calde si apropiate de culoarea ta naturala de par.

Samponul pentru par vopsit

Daca obisnuiesti sa te vopsesti constant, nu uita ca parul tau are nevoie de ingrijiri speciale, asadar foloseste un sampon pentru par vopsit si o masca de par pentru regenerare.

Vopseste radacinile

Daca culorea ta de par iti permite asta, nu vopsi tot parul ci doar radacinile.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus