Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Cum stopam caderea parului, fara cheltuiala mare?

Cum stopam caderea parului, fara cheltuiala mare?

În ultimul timp, ai folosit tot felul de produse costisitoare pentru îngrijirea părului, dar efectele lor au întârziat să apară? Ce zici de câteva remedii simple, care acţionează rapid? Unde mai pui că nu sunt scumpe…

Tinctura de ardei iute:
stimuleză circulaţia sanguină şi odată cu ea şi regenerarea rădăcinilor podoabei capilare. Aplic-o direct pe scalp cu ajutorul unei pipete şi las-o să acţioneze, fără să te clăteşti.

Mască din ou, miere şi argilă: hrăneşte din interior firul de păr şi îî redă strălucirea graţie mineralelor şi vitaminelor din miere, argilă şi ou. Masca se prepară dint-un gălbenuş, o linguriţă cu vârf de argilă şi o lingură de miere. Se amestecă ingredientele şi apoi se aplica pe părul spălat, insistând la rădăcini. Se lasă să acţioneze 20 de minute apoi se clăteşte părul cu apă caldă din abundenţă.

Ceaiul din muguri de plop şi rostopască: întăreşte firul de păr şi-l face mai rezistent. După ce te-ai spălat cu un şampon care îngrijeşte firul de păr, clăteşte-te cu apă şi apoi cu acest ceai benefic. Vei fi uimită de rezultatele lui!
Uleil de ricin: aplicat pe varfurile firelor de păr previne despicarea lor. Dacă este dat la rădăcini, uleiul de ricin oferă robusteţe podoabei capilare.

Suplimentele cu vitamine şi minerale: oferă îngrijire din interior şi stopează eficient căderea părului. Complexul de vitamine B este indispensabil (ajută la oxigenarea scalpului şi implicit la dezvoltarea sănătoasă a părului), la fel şi vitaminele E, C, A (previn degradarea, excesul de sebum şi redau strălucirea). În plus, magneziul, zincul şi cuprul previn alopecia pe fond de stres sau imunitate scăzută.

Comments

comments

One thought on “Cum stopam caderea parului, fara cheltuiala mare?

  1. Caderea parului e o problema majora pentru majoritatea oamenilor. Cel mai important e sa se faca analize pentru a stabili care e cauza care a condus la caderea firelor de par.

Lasă un răspuns

Sus