Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Descoperă noua colecţie de make-up de la No7

Descoperă noua colecţie de make-up de la No7

Te simţi fabulos cu noile fonduri de ten care se potrivesc perfect nuanţei tenului tău: fie că îţi doreşti un look radiant, proaspăt sau natural, No7 are exact nuanţa care ţi se potriveşte pentru a arăta perfect întreaga zi.

Special conceput pentru toate tipurile de ten, „Stay Perfect” are o textură uşoară, acoperă ridurile fine şi petele, rezistând pe piele până la 8 ore. Dacă îţi doreşti un look fără cusur şi rafinat, fondul de ten matifiant „Beautifully Matte” este alegerea perfectă. Are o formulă special concepută pe bază de pudră, care absoarbe excesul de sebum şi hidratează exact acolo unde este nevoie. 

Arăţi impecabil cu noile corectoare, indispensabile pentru fixarea machiajului şi mascarea imperfecţiunilor. „Radiant Glow” de la No7 are soluţia perfectă pentru ochii obosiţi, cu cearcăne sau riduri: pensula aplicatoare incorporată şi o formulă special concepută pe baza de particule care reflectă lumina. În urma aplicării, cearcănele sau pungile formate în jurul ochilor vor fi doar o amintire. 

Noua colecţie de mascara te va ajuta să obţii gene cu până la 100% mai mult volum, perfect alungite şi curbate. Cu ambalaje mult mai moderne şi pensulele unice şi sofisticate, noile mascara de la No7 sunt absolut fermecătoare! 

De la nuanţe calde până la culori tari şi îndrăzneţe, noile produse de machiaj No7 te vor ajuta să te re-descoperi.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus