Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Fa-ti singura autobronzantul, acasa

Fa-ti singura autobronzantul, acasa

O piele arămie este sexy place oricui. Îți dă un confort pe care pielea albă, nerumenita de soare, nu-l are. Dar dacă nu poți stă la soare, sau dacă nu ai apucat să stai încă la soare, iată moduri simple de a-ți face singură autobronzantul, acasă, iar acesta te poate ajuta să te colorezi în câteva minute în cazul în care nu ai în casă sau la îndemână o cremă autobronzantă, clasică.

Amestecă fond de ten în laptele de corp. Vei avea rapid o cremă de tip BB pe care o poți folosi oricând ai nevoie. O altă soluție pe lista cu moduri simple de a face un acasă autobronzantul este să amesteci fond de ten într-o cremă BB. O să ai repede o cremă colorată care o să te „bronzeze” frumos și o să-ți lase pielea strălucitoare.

Dozează cantitatea de fond de ten treptat până ajungi la culoarea care îți place. Veți obține o acoperire uniformă fără complicațiile unei creme autobronzante. Adaugă în amestec și puțină cremă de protecție solară. Textură specială a acestora o să lasă pe piele o sclipire anume care o să te facă să arăți că și cum ai veni direct de la plajă. Completează imaginea cu un machiaj natural, și accentuează cu tonuri de roz și ciocolatiu fruntea, pomeții și bărbia. Nu uită mâinile!

O soluție bună care o să dea pielii tale un aspect mat și catifelat este să amesteci pudra, într-o tentă închisă la culoare cu un unt de corp. Amestecă bine, că și cum ai face o cremă de tort. Pune cremă într-o linguriță cu vârf de pudra și amestecă cu un bețișor. Omogenizează bine și aplică cremă pe corp.

Este foarte bine dacă înainte de această procedura faci un dus și folosești un exfoliant. Usucă-ți bine pielea și stai cel puțin 30 de minute după dus și înainte de aplică cremă. Finisează zonele vizibile și importante (fără, decolteu, umeri, brațe) cu pudra intens colorată.

Acestea sunt cele câteva moduri simple prin care îți poți face singură autobronzantul, la tine acasă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus