Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Gatul fara varsta

Gatul fara varsta

Poate ai vazut femei cu fata neteda ca palma, dar carora nu le-ai fi dat in niciun caz 20 sau 30 de ani. Pentru ca ridurile circulare din jurul gatului sau cele care brazdeaza zona pieptului le dadeau de gol anii din buletin. Si faptul ca n-au stiut sa-si ingrijeasca decolteul si gatul, aceste simboluri ale feminitatii! Normal ca nu vrei sa ajungi asa, drept pentru care sfaturile de mai jos iti vor fi de mare ajutor. Tine cont de ele si timpul si gravitatia nu-si vor lasa amprenta asupra frumusetii tale!

Tratament egal

Stii regula de aur a ingrijirii tenului – sa te demachiezi constiincios si dimineata, si seara, fara exceptii. Probabil ca faci deja acest lucru, dar oare extinzi operatiunea si mai jos de barbie? Este primul pas pe care trebuie sa-l faci, daca vrei sa poti purta haine decoltate si dupa 40 de ani, cand elastina din piele incepe sa se piarda.

In plus, daca stii ca ai pielea mai uscata sau mai sensibila, e recomandat sa te demachiezi pe gat si deasupra sanilor (dar si intre sani, pentru ca acolo transpiri usor), chiar si in mijlocul zilei, daca ai iesit din casa fie si numai pentru jumatate de ora. Apoi, exact cum iti ingrijesti fata, asa trebuie sa procedezi si cu gatul si decolteul. Iti pui pe fata o crema hidratanta sau antirid, exact pe aceea s-o folosesti si pentru aceste doua zone. Stiu ca e destul de costisitor, dar dincolo de 40 de ani, iti vei multumi in fiecare zi pentru „investitia” facuta

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus