Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Hugo Just Different – un nou parfum aromatic

Hugo Just Different – un nou parfum aromatic

Barbatul HUGO vede lucrurile diferit, din unghiuri si perspective noi. Noul parfum HUGO Just Different este destinat barbatului care cu ajutorul prietenilor sai ravaseste noaptea.

Da, este o noapte in oras, dar, totul in preajma lui este- just different. Se inspira din ritmul rapid al orasului.

Hugo Just Different « Un parfum vibrant, racoritor care te inspira in tot ceea ce faci si te pregateste pentru ceea ce iti aduce noaptea… »

HUGO Just Different este un parfum vibrant compus dintr-un contrast surprinzator de menta rece si calda si note de lemn. Parfumul se deschide cu o explozie rece de menta, intarita de arome de grapefruit suculent, arome floral transparente de frezie, cuplate cu note aromatice spumoase care duc mai departe tema vibranta a parfumului. Aroma usoara de casmir lemnos combinata la baza cu nota de rasina de labdanum iti da senzatia de atingere a pielii calde si moale, conferind parfumului un finisaj sensual, dar totusi, discret.

Descrierea parfumului:

Note de varf: O combinatie de note verzi aromatice conduse de puterea aromei de menta rece. Aceasta moderna impletitura a clasicei note de varf – Fougere citric, aduce o tangibila energie momentului de varf al parfumului.

Nota de mijloc: continuand cu tema aromatica a notei de varf si introducand o aroma florala vibranta. Un mix dulce – contemporan al frunzei de busuioc si frezie transparenta care este instant recunoscuta in parfum.


Note de baza: Nota de baza este definita de o senzatie moale, precum atingerea unei piei de caprioara. Senzatia provine din caracteristica casmirului usor lemnos. Aceasta este finisajul sensual dar totusi discret al parfumului, inspirat din clasicului Fougere, care este caracterizat de o calitate rasinoasa.

O noua celebritate care promoveaza parfumul!

Jared Leto este artistul care promoveza HUGO JUST DIFFERENT . Precum parfumul, Jared este cool, indraznet si creativ, iar look-ul si imaginea sa este perfecta pentru HUGO. Jared este ambasadorul perfect pentru HUGO Fragances. Stilul lui de viata si ambitiile sale intruchipeaza spiritual HUGO. Alegand mereu cai extrem de diverse si creative, Jared si-a trait dintotdeauna viata intr-un spirit de originalitate.”

Leto, la randul sau,s-a simtit onorat sa fie ales noua fata HUGO BOSS, spunand ca HUGO incurajeaza barbatii sa aiba succes datorita creativitatii lor. Conceptul parfumului este de a vedea lucrurile diferit, din alta perspectiva, intorcand lucrurile familiare pe cealalta parte. Aceasta abordare a fost mott-ul meu de-a lungul intregii mele carieri.”

JUST DIFFERENT – O NOUA STICLA, UN NOU AMBALAJ!

  • Sticla
  • Capac mai sofisticat si mai inchis la culoare şi o curea mai moale
  • Logo mai vizibil & mai modern
  • Ambalaj exterior
  • Sticla umpluta pentru a iesi in evidenta pe raft
  • Print cu cerneala rosie

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus