Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Incredibila putere a machiajului

Incredibila putere a machiajului

Un make-up artist rus face furori cu machiajele sale si dovedeste incredibila putere a machiajului. Acesta a arata ca pentru a fi o regina a frumusetii, femeile nu trebuie sa recurga la interventii chirurgicale, ci doar la machiaj.

Vadim Andreev spune ca poate tranforma orice femeie, doar prin simpla utilizare a produselor cosmetice uzuale. Tanarul are 29 de ani si este considerat un guru in ceea ce priveste frumusetea, iar demonstratiile sale sunt uluitoare atat pentru cei care privesc, cat si pentru femeile pe care le transforma din femei banale, in veritabile frumuseti. Vadim Andreev s-a specializat in arta machiajului de la 16 ani, iar acum este unul dintre artistii de top din lume, in materie.

Vadim Andreev are cateva sfaturi pentru femei. Acesta spune ca un anticearcan bun este obligatoriu. Tot el recomanda femeilor sa foloseasca fard de obraz si marker pe pometi, pentru ca machiajul sa fie reusit. El foloseste autobronzante pe pometi si barbie, rimel negru pe gene si un gloss in culori calde pe buze, care dau un look fresh.

Oamenii sunt fericiti atunci cat se uita in oglinda si le place ceea ce vad! Sunt fericit ca pot sa fac oamenii sa fie fericiti, mai ales ca imi este foarte usor. Cred ca orice femeie poate sa devina o frumusete stralucitoare. Vreau sa ajut femeile sa-si descopere frumusetea!“, spune Vadim Andreev.

Dovada transformarilor sale sta in poze facute inainte si dupa. Vadim Andreev spune ca pozele finale sunt foarte putin retusate, de cele mai multe ori fiind vorba despre corectii de culoare si imbunatatirea usoara a contrastului, ceea ce nu afeceaza insa cu nimic transformarea prin care trec femeile machiate de el.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/18/untitled5.png  http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/18/untitled2.png

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/18/untitled7.png

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/18/4.png

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/18/untitled.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply