Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Indragosteste-te de culoarea parului tau

Indragosteste-te de culoarea parului tau

Nuante delicate de blond

Pune-te in valoare cu nuante aurii, intens stralucitoare cu vopseaua de par Advance Techniques de la Avon. Descopera 9 nuante intense de blond, de la blond ultra deschis pana la blond inchis auriu.

„Atunci cand iti alegi nuanta, fii foarte atenta la tonul pielii si la culoarea parului tau. Pentru cele mai bune rezultate, alege o nuanta care iti complimenteaza tenul si care nu depaseste cu mai mult de 2-3 nuante culoarea ta naturala.”

Sfatul stilistului: Anthony Barrow, Global Stylist Advisor and Haircare Expert

Nuante intense de castaniu

De la nuante bogate de ciocolatiu la cele mai intense nuante castanii, vei putea alege si combina 7 naunte bogat pentru latura senzuala a frumusetii tale.

„Tonurile inchise intensifi ca impactul culorii si stralucirii. In orice caz, daca nu te poti decide intre doua nuante similare, alege varianta mai deschisa. Daca doresti, ulterior vei putea opta pentru nuante mai inchise.”

Sfatul stilistului: Anthony Barrow, Global Stylist Advisor and Haircare Expert

Nuante intense de roscat si brunet

Rosu ca focul sau negru ca abanosul, parul tau este intotdeauna impecabil. Bucura-te de 7 nuante roscate si 2 de negru pentru a te reindragosti de culoarea parului tau.

„Aceasta vopsea performanta a fost special conceputa pentru a oferi stralucire intensa si o culoare vibranta, persistenta, perfecta pentru toate tipurile de par.”

Sfatul stilistului: Anthony Barrow, Global Stylist Advisor and Haircare Expert

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus