Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > #InfloresteCuNivea și câștigă un citybreak la Rozariul de la Mândruloc!

#InfloresteCuNivea și câștigă un citybreak la Rozariul de la Mândruloc!

Primăvara este momentul ideal să începem să avem mai multă grijă de tenul nostru, să îl ajutăm să înflorească după sezonul rece. În același timp, cele mai frumoase vacanțe au loc atunci când natura revine la viață, când ne putem bucura de cele mai frumoase și parfumate flori. Dacă și tu vrei să te răsfeți, participă la concursul organizat de Cosmopolitan, în colaborare cu NIVEA, și poți câștiga un citybreak în cea mai mare grădină de trandafiri din România!

Noua gamă NIVEA Rose Micellair este îmbogățită cu apă de trandafiri, care a fost folosită de-a lungul timpului în îngrijire, datorită proprităților sale benefice asupra tenului. Poate reduce petele de pe ten, este eficientă împotriva machiajului rezistent la transfer și este delicată chiar și cu tenul sensibil. Mai mult, revigorează, hidratează și catifelează porii, curățând în același timp fără a irita pielea.

Te poți bucura de aceste beneficii prin două produse: apa micelară bifazică NIVEA Skin Breathe și șervețelele micelare MicellAIR Skin Breathe. Poți găsi mai multe detalii despre noua gamă NIVEA Rose Micellair aici.

Ce poți câștiga? Unul dintre cele două premii constând în:

  • Două nopți de cazare la hotelul Leon & Spa 4* din Arad, pentru două persoane
  • Un tur absolut special la Rozariul de la Mândruloc, care vă va face să iubiți și mai mult trandafirii, dar și să învățați să-i îngrijiți corect
  • Un voucher de transport în valoare de 500 lei

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Postează pe Instagram o poză făcută de tine cu unul sau mai mulți trandafiri, care să conțină hashtag-ul #InfloresteCuNivea.

Echipa Cosmopolitan va prelua și reposta zilnic cele mai bune fotografii, pe pagina de Instagram Cosmopolitan România. Toate fotografiile vor fi afișate și pe pagina campaniei.

Postarile cu cele mai multe reacții pe Instagram vor câștiga automat unul dintre cele 2 premii.

Perioadă de înscriere: 24 aprilie-24 mai

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie 2019.

Mult succes!

Participă la concursul organizat de Cosmopolitan –  AICI regulamentul concursului.

Comments

comments

2 thoughts on “#InfloresteCuNivea și câștigă un citybreak la Rozariul de la Mândruloc!

Leave a Reply