Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ingrijire de top pentru unghii

Ingrijire de top pentru unghii

ATENTIE LA FORFECUTA

Cuticulele trebuie tratate bine, aproape zilnic. Ti se pare prea greu si nu ai niciodata timp? Fa-ti un bun obicei si, atunci cand stai la televizor, aplica un gel sau un ulei pentru cuticule. Iti recomandam serul exfoliant pentru cuticule de la AVON (pret: 9,99 lei). Cuticulele vor creste mai greu si, in plus, unghiile tale se vor simti mult mai bine, pentru ca vor fi mereu hidratate.

Iar cand mergi la un salon de manichiura, ai grija ca ustensilele sa fie sterilizate si verifica modul in care se face manichiura. Cele mai multe saloane folosesc forfecuta pentru indepartarea cuticulelor, procedura total interzisa in tarile europene. Cea mai sigura metoda de curatare a pielitelor este cu ajutorul polizorului.


ATENTIE LA… TASTE
Unghiile tale sunt pe punctul de claca? Stim, lucrezi mult cu tastele si asta nu le bucura deloc! Nu ai ce face, trebuie sa le tai si sa le tratezi. Renunta pentru moment la oja si incearca sa le vitaminizezi, folosind un tratament special pentru intarirea unghiilor. Cu Nail Rescue de la RIMMEL, unghiile tale vor reveni la o forma de invidiat dupa numai doua saptamani. Unghiilor le prinde bine o perioada fara oja sau lac, ca sa poata “respira” in voie.


ATENTIE LA DILUANT
Daca vrei sa indepartezi acasa vechea culoare, nu te repezi asupra unghiilor cu un diluant prea agresiv. Alege unul care sa nu usuce foarte tare. Exista pe piata o multime de produse cu formule delicate, care actioneaza fara sa usuce pielea sau suprafata unghiei. Multe dintre acestea includ vitamina E sau extract de aloe vera. Poti gasi un diluant demn de o profesionista in domeniu la PEGGY SAGE, in mai multe variante de ambalaj, cu gramaje diferite.

 

Comments

comments

Leave a Reply