Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Îngrijire > Cel mai bun cadou de Anul Nou: implanturi dentare rapide la dr. Leahu

Cel mai bun cadou de Anul Nou: implanturi dentare rapide la dr. Leahu

Am intrat în linie dreaptă cu petrecerile de Anul Nou. Încă ai timp să îți oferi un zâmbet nou, pe care să îl porți cu plăcere la petrecerile de Sărbători și să îl pui și mai mult în valoare purtând un ruj roșu aprins. În clinicile stomatologice dr. Leahu este forfotă mare, mai ales că multe persoane și-au oferit în dar implanturi dentare rapide, de cea mai bună calitate.

Pentru că zâmbetul este cea mai bună carte de vizită, doamnelor și domnișoarelor, este timpul să vă recăpătați încrederea în sine, să râdeți cu poftă și să vă bucurați de cele mai frumoase Sărbători, pentru că la dr. Leahu, specialiștii noștri au ca unic obiectiv rezolvarea rapidă a oricăror probleme stomatologice, grație unui sistem de implanturi dentare rapide, de calitate germană – fast&fixed.

Dacă vrei să vă etalați noul zâmbet estetic și complet funcțional, dr. Ionuț Leahu, specialist în implanturi dentare rapide și referent Bredent, vă garantează nu doar cele mai bune rezultate, ci și faptul că vă veți recăpăta încrederea de a zâmbi mai mult și că stima de sine va crește considerabil.

De ce clinicile dr. Leahu sunt potrivite pentru tratamentul cu implanturi dentare rapide

În primul rând, pentru că dr. Ionuț Leahu, specializat în implanturi dentare rapide și totodată Manager la Clinicile Dentare dr. Leahu, face investiții constante în cea mai nouă tehnologie, motiv pentru care, până acum, a obținut pentru pacienții români și străini (veniți prin programul său de turism dentar), o rată de succes de 100% a oseointegrării implantului dentar rapid. Și având cele mai multe intervenții fast&fixed, clinicile stomatologice Dr. Leahu sunt numărul 1* în fixe – danturi fixe în 24 de ore (*realizate în perioada iunie-august 2016 în România), deci merită să ne faci o vizită!

În al doilea rând, dr. Ionuț Leahu a rezolvat cazuri complexe ale pacienților cu edentații totale/parțiale și cu anodonție (lipsa congenitală a mai multor dinți), grație acestui sistem de implanturi dentare rapide. Printre pacienții care au apelat la acest sistem rapid de restaurare dentară s-au numărat purtători de proteze dentare care și-au dorit dinți ficși, cei care și-au pierdut toți dinții și și-au dorit o lucrare fixă de calitate și cei care au avut dinți irecuperabili sau care nu au mai putut susține o lucrare fixă pe proteze dentare.

Viața voastră se va schimba la 180 de grade după intervenția cu acest sistem fast&fixed – vă veți bucura de o dantură complet funcțională și estetică, cu care puteți mânca orice vă doriți, apoi să vă reluați viața socială imediat.

Aceste implanturi dentare rapide, oferite de Bredent, lider mondial în restaurări dentare, seamănă cu un șurub (realizat din titan cu 99,95% puritate, biocompatibil), care va înlocui rădăcina naturală a dinților lipsă. Ulterior și protezele sau coroanele dentare atașate vor avea aceeași garanție ca sistemul fast&fixed, ce va spori confortul pe termen lung.

Bredent a devenit liderul mondial în restaurări prin sistemul de implanturi dentare rapide fast&fixed datorită faptului că le permit, atât medicului specialist, cât și pacientului, să se bucure de un plan de tratament personalizat rapid, cu reducerea semnificativă a numărului de ședințe și previzionarea corectă a costurilor totale. Cu alte cuvinte, alegând sistemul de implanturi dentare rapide de la Bredent, vă veți recăpăta mult mai repede sănătatea și estetica dentară, la costuri considerabil mai mici decât orice altă metodă tradițională de restaurare.

Practic, dacă alegeți implanturile dentare rapide de tipul fast&fixed, în doar 24 de ore veți suferi trei intervenții stomatologice diferite, atraumatice: extracție dentară, inserarea implantului dentar rapid și protezarea imediată cu punte fixă.

Iar în ceea ce privește îngrijirea post-procedură, dr. Ionuț Leahu vă va oferi toate informațiile, inclusiv despre igiena orală prin periaj dentar atent, folosirea apei de gură și a aței dentare, a dușului bucal și o vizită de profilaxie odată la 6 luni în cabinetul stomatologic.

Dragi doamne și domnișoare, este timpul ca de aceste Sărbători să vă puneți în valoare zâmbetul estetic obținut doar în clinicile stomatologice dr. Leahu, cu sistemul de implanturi rapide Bredent fast&fixed.

Sărbători cu zâmbete!

 

Comments

comments

Leave a Reply