Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (II)

Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (II)

 

Ai obiceiuri bune de înfrumuţesare? Eu încerc mereu să le îmbunătăţesc pe ale mele. Mi-au trebuit luni întregi pentru a-mi aminti să folosesc crema hidratantă, iar ani pentru a renunţa la obiceiul de a-mi roade unghiile- chiar şi acum uit să le dau cu ojă sau să le pilesc!

Iată câteva sfaturi despre ce obiceiuri de înfrumuţesare să urmezi.

1. Foloseşte loţiune pentru corp

Pare că oricare dintre noi este de acord cu asta! În loc să o foloseşti o dată pe săptămână, sau când îţi aminteşti, foloseşte-o în fiecare zi. Foloseşte-o din cap până în picioare, iar pielea ta va străluci.

Citeste si: Sfaturi vintage pentru frumusete contemporana (II)

2.   Ia o pauză

Unul dintre cele mai neglijate sfaturi de înfrumuţesare este acela de a petrece puţin timp singură.

Fă în aşa fel încât să găseşti 20 de minute pe zi de petrecut doar cu tine însuţi. Va trebui să te forţezi să o faci, şi poate fi greu să găseşti 20 de minute libere la început, dar cu timpul îţi vei stabili un program. Ascultă muzică, meditează, întinde-te în pat, du-te la o plimbare- fă ceva care te ajută doar pe tine şi vei arăta mult mai bine. Îţi vei spori inclusiv puterea de concentrare.

3. Foloseşte cremă pentru protecţie solară

Dacă te expui în mod repetat la soare vei accelera procesul de îmbătrânire şi vei face riduri. Tocmai de aceea este foarte important să-ţi protejezi pielea de razele ultraviolete. Dacă vrei să fi încrezătoare în ceea ve priveşte pielea ta în anii ce urmează, este vital să foloseşti cremă pentru protecţie solară, chiar şi atunci când nu este soare. Ştiu că este greu să adaugi şi acest obicei rutinei tale zilnice, dar odată ce te vei obişnui nu-l vei mai vedea ca pe o povară, iar pielea ta va fi protejată de dăunătoarele raze solare.

Citeste si: Ustensile pentru coafat acasa

4. Obţine şuviţe naturale

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor este că acestea nu ştiu dacă o schimbare de look  le va deteriora părul sau nu. Multe femei doresc să obţină o culoare mai deschisă a părului cu ajutorul şuviţelor, iar puţine folosesc produse pline de chimicale pentru obţine un păr strălucitor. Şi cine le-ar putea învinui? O metodă alternativă constă în aplicarea sucului de lămâie asupra şuviţelor înainte de a le expune la soare, iar acest sfat este unul nedăunător şi cu efect garantat!

Citeste si: Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (I)

5. Alege nuanţa potrivită

Una dintre cele mai comune greşeli pe care le fac femeile este aceea de a alege o culoare nepotrivită a fondului de ten, dar nimeni nu le poate învinui, dat fiind faptul că alegerea unei culori a fondului de ten nu se poate face decât prin aplicarea lui sau prin ghicit. Oricum, pentru a alege nuanţa potrivită trebuie să te concentrezi asupra gâtului, şi nu asupra feţei. Dacă fondul de ten se potriveşte cu culoare gâtului, atunci se vor potrivi şi culoarea feţei şi cea a restului corpului!

Citeste si: Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (III) 

Cu siguranţă am multe obiceiuri de adoptat! Aş vrea să ştiu care sunt obiceiurile tale. 

 

Comments

comments

Leave a Reply