Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (III)

Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (III)

Ai obiceiuri bune de înfrumuţesare? Eu încerc mereu să le îmbunătăţesc pe ale mele. Mi-au trebuit luni întregi pentru a-mi aminti să folosesc crema hidratantă, iar ani pentru a renunţa la obiceiul de a-mi roade unghiile- chiar şi acum uit să le dau cu ojă sau să le pilesc!

Iată câteva sfaturi despre ce obiceiuri de înfrumuţesare să urmezi.

1. Evită să introduci şi să extragi în mod repetat peria rimelului în şi din recipient 

Te-ai întrebat vreodată de ce rimelul tău se usucă atât de repede? Introducerea şi extragerea în mod repetat peria rimelului în şi din recipient va permite aerului să intre, astfel uscând rimelul înainte ca tu să-l foloseşti.

Citeste si: Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (I)

2. Curăţă-ţi pensulele pentru machiaj

Cu toate ştim că este ceva ce trebuie făcut, dar nu prea multe acordăm importanţă acestui sfat pentru machiaj. Pensulele murdare găzduiesc bacterii care ar lua contact cu faţa noastră de fiecare dată când le-am folosi, deci nu este un obicei igienic sau sănătos. Deci curăţarea pensulelor pentru machiaj este un obicei care ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică.

Citeste si: Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (II)

3.  Foloseşte pasta de dinţi pentru ca ombate coşurile 

Coşurile apar mereu la momentul nepotrivit şi în locurile nepotrivite! Deci este bine să te educi pentru a ştii cum să combaţi coşurile apărute peste noapte. Cea mai bună metodă ce a-ţi usca coşurile şi de a scăpa de cel mai mare coş pe care l-ai avut vreodată, este să aplici un strat generos de pastă de dinţi asupra lor. Deşi acest truc nu te va salva în întregime de acnee, va ajuta uscarea coşurilor.

Citeste si: Trusa de ustensile obligatorii pentru o femeie

4. Pune dermatograful în frigider

Dacă ai o relaţie de dragoste-ură cu creionul tău pentru ochi din cauza faptului că se fărâmiţează atunci când îl foloseşti, încearcă să-l pui la frigider pentru 15 minute înainte de a-l folosi. Acest proces va întări plumbul şi va face creionul de ochi compact pentru a nu se mai fărâmiţa. Vei vedea cât de uşor va aluneca pe suprafaţa genelor, făcând aplicarea machiajului să nu fie una problematică.

Citeste si: Trucuri de machiaj: conturarea ochilor

5. Luminează-ţi ochii

Indiferent că ai stat trează cu nopţile sau că ai nevoie ca ochii tăi să arate voios, încercă să foloseşti un creion alb pentru colţurile ochilor şi picături de ochi pentru a oferi albului ochilor tăi o nuanţă mai deschisă. Combinaţia dintre cele două te va face să pari mai animată şi voioasă, fără să-ţi mai iroseşti timpul cu machiajul, care duce oricum la acelaşi rezultat.

Cu siguranţă am multe lucruri de adoptat! Aş vrea să ştiu care sunt obiceiurile tale. 

 

Comments

comments

Leave a Reply