Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Jessica Vartoughian – Secretele unei manichiuri de vedeta

Jessica Vartoughian – Secretele unei manichiuri de vedeta

Jessica Vartoughian, romanca de origine armeanca, este specialistul numarul unu in ingrijirea unghiilor pentru vedetelor. De-a lungul a 30 de ani, Jessica a revolutionat intreaga industrie si a schimbat modul de realizare a manichiurii. Linia Jessica Cosmetics include produse create pentru a trata problemele specifice ale fiecarui tip de unghie.

Jessica Vartoughian este cea care a inventat conceptul de „french manicure”, iar prin salonul ei din Berverly Hills au trecut nume grele precum Demi Moore, Sarah Jessica Parker, Tyra Banks, Barbara Streisand sau Lady Di.

Vezi interviul exclusiv online cu Jessica Vartoughian.

In calitate de fondator si CEO al Jessica Cosmetics International, Jessica a creat oje si de produse de tratament bazate pe o tehnologie avansata. Brandul este disponibil in peste 26 de tari in saloane profesioniste, SPA-uri si magazine specializate. In Romania, importatorul si distribuitorul unic de produse cosmetice Jessica este Exclusiv Cosmetic.

Intre 25-30 aprilie 2009, Jessica Vartoughian a sustinut in Romania un training pentru manichiuristele saloanelor de top din Bucuresti, care folosesc produse Jessica Cosmetics.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus