Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Lăsaţi-vă în voia fanteziilor pline de culoare!

Lăsaţi-vă în voia fanteziilor pline de culoare!

Podiumurile de prezentare ale colecţiilor pentru sezonul de primăvară au fost dominate de bogăţie şi romantism – designerii au expus o eleganţă îndrăzneaţă, siluete longiline clasice şi materiale tradiţionale, amplificate de texturi luxuriante şi inedite şi forme sculpturale fermecătoare – iar tendinţele în machiaj au urmat îndeaproape. Ochii smoky eyes, pomeţii de culoarea caisei, pleoapele discret conturate şi buzele umede, cu accente subtile, dar în acelaşi timp dramatice – în culori aprinse, uimitoare, sunt elementele centrale ale sezonului, caracterizat de palete cromatice absolut fascinante.

Ochi de o frumuseţe răpitoare 
Fardurile trio pentru ochi ARTISTRY Water Eye Colors, disponibile în două palete cromatice distincte – conţin noile formule dual-phase pe bază de apă ce învăluie ochii cu un voal sclipitor de culoare. Formula unică se omogenizează în interiorul sticluţei printr o agitare rapidă, transformându-se instantaneu într-o pudră mătăsoasă care alunecă pe pleoape. Aceste farduri se aplică uşor şi redau un efect cromatic subtil sau intens, fiind disponibile în tonuri luminoase – Pearl trio, ce luceşte proaspăt ca roua dimineţii, şi Sparkle trio ce atrage prin nuanţele albăstrii şi aurii translucide. Pentru a defini culoarea, dermatograful pentru ochi de la ARTISTRY, cremos şi foarte lucios, cu o formulă metalică şi bureţel încorporat, îmbogăţit cu balsam, poate fi aplicat pentru un look îndrăzneţ şi de durată.
Pomeţi şi buze care atrag privirilehttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/03/20/artistry-spring-colour-collection-group-imagemica.jpg
Look-ul delicat, luxuriant al pomeţilor şi al buzelor, pe care până acum doar vi-l puteaţi imagina, se transformă într-o frumoasă realitate cu Sheer Cheek Color şi Lip Gloss Duos  de la ARTISTRY. Îmbogăţit cu buchete proaspete de nuanţe, Sheer Cheek Color este realizat din minerale prelucrate manual, cu o textură microfină care se aplică uşor pentru a crea un aspect final strălucitor, mătăsos şi luminos. Culoarea delicată şi totuşi bine conturată accentuează obrajii printr-o culoare radiantă subtilă. Pentru a răsfăţa buzele, Lip Gloss Duos conţin balsamuri cremoase din belşug, conferind un aspect translucid şi strălucitor. Duo-urile conţin sfere cu acid hialuronic, care oferă un aspect mai plin buzelor şi perle cu efect special care dau volum.
Colecţia de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN: 
•ENCHANTED ROSE 
Fardurile pentru ochi Water Eye Color Pearl Trio
 1. Golden Pearl
 2. Crushed Rose
 3. Bronzed Shell
Fardul pentru obraji Sheer Cheek Color 
 1. Soft Peach
Lip Duo Compact pentru buze
 1. Fresh Pink
Dermatograful pentru ochi
 1. Bronzed Patina
•ENCHANTED LILY
Fardurile pentru ochi Water Eye Color Pearl Trio
 1. Golden Sunset
 2. Twilight Water
 3. Midnight Star
Fardul pentru obraji Sheer Cheek Color 
 1. Sequined Rose
Lip Duo Compact pentru buze
 1. Lilac Shimmer
Dermatograful pentru ochi
 1. Port Wine

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus