Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Lentile de contact cu cristale Swarovski

Lentile de contact cu cristale Swarovski

S-a gasit o noua intrebuintare pentru cristalele Swarovski: mai nou, ele sunt folosite in confectionarea lentilelor de contact, pentru a aduce ochilor o stralucire aproape ireala. Cel care a creat acest tip de lentile, designerul indian Anthony Mallier, explica:

"Swarovski este sinonim cu adaugarea unei sclipiri in viata de zi cu zi. Cristalele au puterea de a transforma ceva obisnuit in ceva extraordinar. Ochii sclipitori au reprezentat mereu frumusetea naturala. Lentilele de contact cu cristale Swarovski iti vor face ochii sa straluceasca asa cum nu au mai stralucit pana acum".

Cristale Swarovski foarte mici sunt asezate de-a lungul marginilor lentilei de contact.

Deocamdata, acest tip de lentile nu sunt de vanzare, dar nu e exclus sa devina un accesoriu-bijuterie comercializat in magazinele de lux. Ele au fost create pentru competitia Crystal Vision, organizata de Swarovski si Designboom, in 2008, unde au fost premiate cu locul al doilea.

Lentilele cu aur

O alta inovatie in materie de lentile de contact o reprezinta praful cu sclipiri aurii, care se adauga in interiorul lentilei pentru a crea o privire de aur, la propriu! Irisul va fi invaluit in particule aurii, iar ochii nu numai ca vor straluci, dar vor parea mai mari.

Comments

comments

Lasă un răspuns