Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Liftactiv Serum 10 pentru ochi si gene

Liftactiv Serum 10 pentru ochi si gene


1 din 2 femei pare imbatranita din cauza ridurilor din zona ochilor, dintre acestea 60% dau vina pe cercane si semne de oboseala, iar 80% nu sunt multumite de genele lor.

In cautarea  elixirului tineretii ochilor…

Nu mai este un secret pentru nicio femeie ca frumusetea tenului este reflectata si de tineretea ochilor, zona cea mai sensibila si mai predispusa la aparitia primelor semne de imbatranire. Odata ce pielea ochilor imbatraneste, privirea se inchide din ce in ce mai mult. Aceasta inchidere a ochilor apare din cauza mai multor factori precum : inaintarea in varsta, stresul si oboseala, factorii externi, dar si imbatranirea genelor.

De aceea, toate femeile considera ca au nevoie de cel putin 3 produse pentru a pastra si accentua frumusetea ochilor: o crema anti-rid contur ochi, un iluminator sau un anti-cearcan si o mascara.
 
Luand in considerare nevoile femeilor din intreaga lume Laboratoarele Vichy creeaza un singur produs care sa indeplineasca trei dorinte : actiune antirid, luminozitate si gene fortifiate. Noul Liftactiv Serum 10 pentru ochi si gene este primul serum antirid cu rol de fortifiere a genelor.
 
Rezultate :
·         Efect imediat de lifting*
·         Riduri vizibil diminuate**
·         Gene fortifiate***
Principalele ingrediente active:
·         Ramnoza 10% – primul ingredient activ de origine vegetala capabil sa stimuleze activitatea Dermului Papilar, tesutul ce activeaza procesele naturale ale pielii.
·         Iluminatori – particule cu toleranta ridicata ce reflecta lumina.
·         Ceramide – lipide ce se gasesc in mod natural in genele tinere, au rol de fortifiere, regenerare si protectie a genelor.
 
Toleranta 100% :
·         Formula hipoalergenica, fara parfum.
·         Concentratie ridicata de apa termala Vichy (5%).
·         Testat sub control oftalmologic pe ochii sensibili si pe purtatorii de lentile de contact.
·         Fara parabeni.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus