Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Machiaj contra cronometru

Machiaj contra cronometru

De multe ori apar situații neprevăzute când trebuie să te miști mai ceva ca la armată, să arăți impecabil în doar câteva minute. Pentru astfel de momente, alege machiajul flash!

Dimineața este momentul zilei care se poate încadra ușor în categoria situațiilor de urgență: piciul tău se trezește mai dificil sau se lasă greu convins să îmbrace hainele pe care i le dai, câinele trântește cana de cafea pe covor, ți s-a rupt ciorapul ori fermoarul cedează fără motiv ori cele cinci minute pe care insisți să le lenevești în pat s-au transformat, nu știi cum, în zece… Şi peste zi pot apărea situații care-ți răpesc din timpul drămuit la maximum, însă aspectul tău nu trebuie să aibă niciodată de suferit. Soluții rapide există!

3 minute

Sprint în proba de viteză

Nimic nu scuză imperfecțiunile lăsate la vedere, nici măcar lipsa timpului. Alege o cremă BB care uniformizează nuanța tenului și dă luminozitate. Este cel mai bun truc pe care-l poți folosi în ziua de azi, simplu, rapid, care îți va conferi un look perfect radiant într-o clipă. Ia-ți drept complice cel mai seducător produs cosmetic, mascara, și creează-ți în câteva secunde gene lungi și arcuite, extrem de senzuale. Chipul tău se va transforma ca prin minune, devenind luminos, natural și… perfect. Adaugă un gloss transparent pentru un plus de luminozitate, volum și o conturare discretă a buzelor. Și, gata, poți să oprești cronometrul!

5 minute

Pentru o zi deosebită

Acest machiaj minimalist de zi poate fi transformat rapid, în numai două minute, într-unul senzual pentru petreceri de taină sau simandicoase, în ceas de seară. Pentru a „sculpta“ fața aplică fardul de obraz cu particule luminoase, iar pe pleoape, câteva tușe fine de fard irizant, cu efect holografic pentru o privire plină de șarm.

Articol preluat din ediția de martie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus