Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Machiaj de primavara in 5 pasi

Machiaj de primavara in 5 pasi

 

1. Pentru a avea ochi luminosi, contureaza interiorul pleoapei inferioare cu un creion alb. Este un truc pe care make-up artistii il folosesc de cand lumea. Si functioneaza perfect!

2. Fardeaza pleoapele in culori deschise, dar pale, si aplica-le in strat subtire; nu intensifica nicio zona in mod special. Alege orice culoare iti place, dar tine cont ca revin in moda texturile mate.

3. Schimba mascara neagra cu una mov, verde sau burgundy, asortata la culoarea irisului sau a fardului.

4. Poti renunta definitiv la mascara daca ai genele lungi. Pentru a le da mai multa intensitate, poti aplica un tratament semipermanent de ondulare, apoi le poti vopsi. Vor arata foarte natural tot timpul, mai ales pentru un machiaj de primavara.

5. Buzele trebuie sa fie in culori transparente, fie ca vorbim de gloss sau de ruj. Si foarte bine hidratate. Roz, piersica si portocala – acestea sunt culorile primaverii.

  • TRUC: Fa-ti ochii sa sclipeasca! In primul rand, e bine sa ai la indemana picaturi pentru ochi, deoarece limpezesc privirea si ajuta la eliminarea rosetii, total inestetica (Visine e o varianta buna).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus