Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Machiaj in culori metalice

Machiaj in culori metalice

1. Fardurile metalice sunt facute pentru a fi purtate seara, la petreceri.

Nu-ti incarca machiajul de zi cu astfel de produse, pentru ca vei atrage atentia celor din jur in sens negativ.

2. Nu farda si ochii, si obrajii, si buzele in culori metalice.
Este suficient daca subliniezi doar una dintre trasaturi, altfel culorile vor concura intre ele si vei arata ca un clovn. Machiaza restul fetei cu farduri mate, din aceeasi gama de culori.

3. Auriul este cea mai versatila culoare.
Auriul poate fi pal si subtil, sau cu pigmenti puternici, stralucitori. Poti folosi o pudra fina aurie deasupra pometilor, pentru a da lumina unui ten tern, palid, sau poti accentua decolteul si umerii cand porti o rochie de seara. Ochii fardati in auriu intens arata stil, eleganta si siguranta de sine.

4. Cel mai usor de folosit sunt ojele metalice.
Ojele in nuante metalice avantajeaza orice tip de manichiura, fie cu unghii lungi sau scurte. Iar in perioada Sarbatorilor, poti opta pentru cele mai indraznete culori.

5. Buzele in culori metalice pot arata prea incarcate.
Alege un ruj hidratant in culoarea care ti se potriveste, apoi aplica un gloss usor metalizat doar in centrul buzelor. Opteaza pentru culori calde (roz, cupru, bej, auriu), dar evita argintiul, care face ca tenul sa arate „rece”.

6. Daca vrei un machiaj metalic, dar discret, eye-liner-ul este solutia ideala.
Alege unul cu pigment stralucitor, intr-o culoare pe care ai mai folosit-o, si aplica doar pe pleoapa superioara. Va fi mai usor sa te obisnuiesti cu textura metalica daca nu schimbi si culoarea in acelasi timp.

ARTICOL PUBLICAT IN REVISTA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus