Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Cum sa te pensezi corect in functie de sprancene

Cum sa te pensezi corect in functie de sprancene

Daca sprancenele sunt rare si subtiri, corecteaza-le, trasand mai multe linii fine si oblice cu un creion dermatograf. Ai grija insa, in nici un caz sa nu trasezi o linie continua! Nuanta creionului se alege in functie de nuanta sprancenelor, respectiv gri sau maro – creionul negru este destinat exclusiv persoanelor brunete.

Ce tip de sprancene ai?

Sfatul cosmeticienilor este ca sprancenele sa arate cat mai aproape de forma lor naturala. Pana nu demult, tendinta era ca sprancenele sa fie cat mai subtiri si arcuite. Ceva in genul divei Marlene Dietrich. Asa vedea oricine ca ai sprancenele pensate, deci nu puteai fi acuzata ca nu te ingrijesti de aspectul tau.

Intre timp, ne-am mai apropiat tot mai mult de un look natural, care pastreaza cat poate de mult din materialul original, cu care te-ai nascut. Asadar, nu musca prea mult cu pensata din conturul sprancenelor. Si in nici un caz nu te atinge de lungime!

  • Sprancenele ascendente dau figurii un aer tineresc si optimist. Penseaza-le doar daca sunt prea groase. Indeparteaza surplusul din latime fara a modifica directia si forma lor si penseaza doar firele din partea de jos a sprancenei.
  • Sprancenele orizontale trebuie pensate intr-o forma usor ascendenta.
  • Sprancenele descendente dau fetei un aspect pesimist, trist, asa ca penseaza o idee din lungime si creioneaza-le, pentru a le ridica putin.
  • Sprancenele prea apropiate trebuie pensate pentru a mari distanta dintre ele, dar in asa fel incat sa inceapa de la radacina nasului.

Citeste si:

Comments

comments

Lasă un răspuns