Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Machiajul perfect pentru Revelion

Machiajul perfect pentru Revelion

Revelionul se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa arati impecabil. Ti-ai ales tinuta, insa nu stii exact cum sa te machezi?

Iata aici cateva sfaturi si modele pentru a arata perfect!

– Se poarta smokey eyes! Asadar nu trebuie sa fugi de fardurile inchise la culoare, ci din contra! Tusul de ochi a revenit la moda, putand sa iti conturezi puternic ochii.

Daca alegi smokey eyes, opteaza pentru un blush roz sau cu tendinte rosiatice si pentru un ruj rosu, puternic!

– Daca vestimentatia ta este de culoare neagra este bine sa eviti fardurile inchise la culoare! Opteaza pentru culorile pamantii sau pentru mov, care este la mare cautare! De asemenea poti trasa contur ori cum tus, ori cum un creion kajal! Este obligatorie “codita” de la coltul exterior al ochiului!

Blush-ul poate fi bej sau rose, depinzand de culoarea fardului ales.

La fel si rujul! Daca alegi pentru ochi culoarea mov, atunci rujul ar trebui sa fie roz sau de o culoare cat mai naturala.

Daca alegi culorile pamantii pentru ochi poti opta pentru orice nuanta de ruj, dar de preferat ar fi rosul puternic.

– Daca tinuta ta este rosie, ochii trebuie fardati cu gri/cenusiu sau maro. La fel se va folosi ori tus, ori creion kajal pentru conturul ochilor.

Blush-ul se va folosi dupa cum urmeaza: roze sau cu tendinte rosiatice daca ochii sunt fardati cu gri; bej daca ochii sunt fardati cu maro.

Rujul va fi ori rosu strident, ori roz inspre grena.

Comments

comments

Leave a Reply