Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Machiajul permanent

Machiajul permanent

Machiajul permanent este o solutie buna, dar sunt cateva detalii pe care trebuie sa le stii inainte de a apela la aceasta solutie.

Afla aceste detalii importante despre ce inseamna machiajul permanet si ia in calcul cateva amanunte pe care este obligatoriu sa le cunosti, inainte de a te decide.

1. Costul. Procedurile de aplicare pentru machiajul permanent sunt scumpe. Daca ai de gand sa-ti tatuezi sprancenele sau conturul buzelor, ori ochii ia in calcul costurile. Acestea cresc in cazul cabinetelor bune.

2. Detalii tehnice. Inainte de a trece efectiv la procedura in sine cere amanunte despre cum se face, ce instrumente se folosesc si testeaza daca esti sau nu alergica la solutiile folosite. Tine cont ca acestea sunt foarte diferite de cele din trusa ta de cosmetice.

3. Un examen la dermatolog.
Daca te-ai decis sa folosesti machiajul permanet viziteaza un dermatolog si cere amanunte despre aceasta tahnica si o evaluare a pielii tale. Este recomandat ca aceasta tehnica sa fie aplicata pe o piele perfect sanatoasa, fara riscuri.

4. Alege profesionisti. Nu te uita la bani si alege profesionisti. Apeleaza la oameni care stiu ce fac si, mai ales, care au experienta.

5. Nu uita sa ceri amanunte despre intretinerea machiajului permanent.
Exista solutii si situatii care pot afecta machiajul permanent. De exemplu unele picaturi pentru ochi pot afecta machiajul permanent pentru ochi. Anumite balsamuri de buze nu se potrivesc cu machiajul permanent al buzelor si asa mai departe. In plus machiajul permanet trebuie intretinut, trebuie protejat de soare si trebuie controlat periodic.

  • Produse oligatorii pentru frumusetea tenului

6. Ia in calcul esecul si riscul. Pare o procedura simpla, dar este un demers invaziv asa ca exista risc si esec. Exista si efecte secundare, care includ uneori vezicule, eruptii cutanate si cicatrici. Unele dintre aceste ar putea sa fie permanente, altele pot fi prevenite.

7. Este definitiv. Odata ce l-ai facut nu se mai poate schimba. Exista tratamente si proceduri pentru a-l inaltura dar sunt costisitoare, dureroase si nu dau mereu rezultate. Ia in calcul ca un machiaj permanent nu mai poate fi schimbat in functie de starea ta de spirit, de moda sau de gusturile schimbatoare si preferinte.

Decizia daca apelezi la machiajul permanent este decizia ta si trebuie luata in cunostiinta de cauza, cu toate avantajele si dezavantajele pe care le are.

Afla amanunte despre machiajul semi-permanent

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus