Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > Margaret Thatcher, sursa de inspiratie pentru coafurile anului 2011

Margaret Thatcher, sursa de inspiratie pentru coafurile anului 2011

Margaret Thatcher, fostul premier britanic, a devenit sursa de inspiratie pentru coafarea parului in anul 2011, gratie coafurii ei „sculptate”. Thatcher era celebra in perioada in care s-a aflat la conducerea Marii Britanii pentru coafura ei „sculptata”, dar nu a fost niciodata privita ca un simbol al stilului. Insa la ora actuala, coafura fostei „Doamne de fier” a devenit din ce in ce mai ceruta in saloanele de hairstyling din Marea Britanie.

„Au venit oameni care ne-au cerut o coafura ca cea a lui Margaret Thatcher. Acesta ar putea fi unul din trendurile majore ale lui 2011, care are la baza stilul conservator al anilor ’50, lansat de serialul «Mad Men», a declarat stilistul britanic Jamie Stevens. „Nu este un stil numai pentru inalta clasa, ci poate fi vazut si pe strazile din New York sau Londra”.

  • Margaret Thatcher este prima femeie din istorie care a fost desemnata premier al Marii Britanii, fiind totodata lider al Partidului Conservator.
  • Margaret Thatcher a demisionat din ambele functii in 1990, dupa ce a condus destinele Marii Britanii timp de 11 ani.
  • In prezent, la Hollywood este in pregatire un film despre viata si cariera acesteia, rolul ei urmand sa fie jucat de actrita americana Meryl Streep.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns