Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cele trei metode ideale de aplicare a fondului de ten

Cele trei metode ideale de aplicare a fondului de ten

Fondul de ten, după cum sugerează şi numele, este primul pas pentru obţinerea unui machiaj reuşit. Este însă esenţial modul în care este aplicat pentru ca de asta depinde imaginea tenului tău care trebuie să arate natural, iar stratul de fond de ten să fie imperceptibil, pentru a-ţi oferi un chip perfect.

Iată care sunt cele trei metode bune de aplicare a fondului de ten.

Înainte de aplicare, faţa trebuie perfect curăţată şi bine hidratată. http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2015/03/19/id-100113383.jpgDupă ce ai aplicat crema hidratantă stai cel puţin cinci minute, pentru ca aceasta să intre bine în piele, înainte de a folosi fondul de ten. Dacă aplici fondul de ten mai repede acesta va arăta urât pe faţă, indiferent ce alte trucuri vei folosi.

Aplică fondul de ten cu degetele. Mana trebuie să fie perfect curată. Pune fond de ten în căuşul palmei si omogenizează-l cu un degent. Asta ajută la uniformizarea fondului de ten şi-l încălzeşte, ceea ce ajută la întinderea lui uniformă. Întinde fondul de ten cu buricele a două degete prin mişcară circulare. Când ai terminat foloseşte o dischetă curată pentru a uniformiza şi îndepara excesul. Pulverizează puţină apă minerală pe dischetă pentru a finalizarea să fie perfectă. Cu degetele se aplică cel mai bine fondul de ten fluid.

Aplică fondul de ten cu o pensulă specială.
Peria trebuie bine curăţată după fiecare folosire. Ai nevoie de o pensulă deasă, mare şi cu vârful rotund. Seamănă cu pensula pentru pudră, dar trebuie să fie mult mai deasă şi ceva mai rigidă. Există, de asemenea perii separate pentru conturare şi corecţie. Cu pensula se aplică cel mai bine fondul de ten dens, compact.

Aplică fondul de ten cu un burete. Aceasta pare să fie cea mai bună metodă. Buretele trebuie la rândul lui să fie perfect curat şi uşor umezit. Metoda este utilă şi pentru fondul de ten fluid şi pentru cel compact. Bureţii trebuie să fie moi şi de o mărime potrivită. Nu încărca prea mult buretele şi aplică fondul de ten cu mişcări circulare, largi.

În loc de final trebuie spus că deşi deseori te limitezi doar la fondul de ten, imaginea de ten natural vine cu adevărat numai după ce vei finisa machiajul cu o pudra translucidă. De data aceasta, cel mai bine este să foloseşti o pensulă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply