Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Miere pentru ten. Minuni pentru piele!

Miere pentru ten. Minuni pentru piele!

Am facut o listă cu cele mai bune și mai simple tratamente cu miere pentru ten. Și asta pentru că mierea aduce mari beneficii pielii. Iată câteva sfaturi pentru un ten proaspăt, curat și sănătos, efect al benefice pe care le are mierea pentru ten.

Spăla-ți față cu miere. Mierea este un bun demachiant, are capacitatea de a scoate toate impuritățile, se clateste rapid și ușor și lasă pielea proaspătă și curată. Pur și simplu unge-te cu miere masează delicat și clătește-te din abundență. O poți face direct peste machiaj. Mierea este un util demachiant pentru orice tip de ten, dar este ideală pentru cei care au pielea sensibilă. Pentru tenul foarte sensibil folosește miere pură sau, și mai bine, un sirop de miere făcut din miere și sifon. Ține preparatul într-o sticlă ermetică și folosește-l că orice alt demachiant.

Masca cu miere. Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blândă, dar și de a hidrată piela. Mierea simplă este una din cele mai eficiente măști pentru față. Mierea este un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomandă pentru tenul cu probleme, iritații și acnee. Toate aceste tratamente cu miere trebuie repetate zilnic sau o dată la două zile pentru că efectle să apăra și, mai ales, să se mențină.

Cea mai bună masca cu miere. Amestecă o lingură de miere cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un bol mic sau în palmă. Întinde pastă pe față ușor umezită cu vârful degetelor, folosind mișcări circulare de masaj. Lasă pastă să acționeze câteva minute, apoi clateste din abundență cu apa.

Toate aceste tratemente cu miere pentru ten sunt utile și pentru tenul acneic, îngrijirea tenului astfel, având efecte miraculoase.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns