Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Miracolele folosirii extrasului de melc in ingrijirea pielii

Miracolele folosirii extrasului de melc in ingrijirea pielii

Cine si-ar putea imagina vreodata ca o anumita specie de melc, din Chile, poate oferi un sistem complet si echilibrat cu ingrediente de ingrijire a pielii?

Pana nu demult, specialisti din intreaga lume recomandau amestecuri cu extracte de ceai, fructe sau legume pentru a imbunatati starea de sanatate a pielii – ignorand melcii care genereaza un ser miraculos de ingrijire, ce protejeaza si intinereste pielea.

Cand melcii sunt stresati de factori de mediu sau de animale de prada, ei produc in mod natural un ser care le protejeaza pielea fragila de razele soarelui si le mentine pielea hidratata. Aceeasi substanta regenereaza cochilia si chiar si ochii si tentaculele. Ce importanta are asta pentru noi?

Oamenii de stiinta din SUA au confirmat prin studiile efectuate proprietatile de regenerare ale pielii umane pe care le are serul secretat de melc. Acesta contine Poli-Helixan, cea mai complexa combinatie de principii active 100% naturale cu efect reparator si regenerant. Ei au ajuns la concluzia ca aceasta substanta constituie un real progres in domeniul tratamentelor naturale pentru piele: diminueaza ridurile, cicatricile, petele, vindeca acneea si intinereste pielea. Serul biologic al melcilor contine antioxidanti, agenti anti-inflamatori, enzime, co-enzime, peptide antimicrobiene substante care ajuta la hidratarea si regenerarea pielii prin stimularea secretiilor de colagen si elastina. Printre beneficiile sale se numara:

  • elimina structurile deteriorate din piele cu ajutorul enzimelor biologice
  • accelereaza procesului de exfoliere si formarea unui strat nou si sanatos de piele
  • calmeaza iritatiile datorate expunerii la frig, epilarii sau barbieritului
  • diminueaza cicatricile, ridurile, petele de pe fata si decolteu
  • hidrateaza, regenereaza si creste elasticitatea tesuturilor prin activarea secretiei de colagen si elastina
  • dezinfecteaza pielea, actionand ca un antibiotic natural

Pe www.ivyssplant.ro gasesti o gama intreaga de creme pe baza de extract din melc.

Comments

comments

Lasă un răspuns