Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Amber Rose – mai vulgara ca niciodata

Amber Rose – mai vulgara ca niciodata

Toata lumea stie ca Amber Rose nu este genul de femeie care sa se imbrace cuminte. De cele mai multe ori, tinutele ei socheaza, dar nu in sensul bun, fie pentru ca sunt prea decoltate sau prea mulate, fie pentru ca pur si simplu nu stau bine pe ea.

Body-urile pe care le poarta, rochiile mini si mulate, pantofii cu platforme grosolane, ochelarii cu diamante si blanurile ostentative care ii pun pe jar pe reprezentantii PETA, i-au creat imaginea unei femei cu un stil vulgar, kitschos.

Si sa nu uitam ca iubita lui Kanye West nu are corpul cel mai frumos din lume. Formele ei sanatoase – unii ar spune planturoase – pot arata extrem de feminin daca sunt imbracate in hainele potrivite. Sa nu uitam senzuala rochie Carolina Herrera pe care Amber a purtat-o la Gala Metropolitan Museum of Art din 2009. Pur si simplu, iti taia respiratia!

Dar recent, la prezentarea colectiei John Galliano din Paris, Amber Rose a aratat mai vulgar ca niciodata. A expus tot intr-o rochie-plasa, mini si mulata. Si poate ca n-ar fi aratat atat de ieftin, daca n-ar fi fost acel body de culoarea pielii. Foarte decoltat, i-a exagerat coapsele, iar sanii, fara sustinerea unui sutien, au luat-o periculos in jos. Pana si un designer avangardist ca John Galliano ar considera asta „prea mult”. Poate de aceea parea atat de stingher in pozele in care a fost surprins alaturi de ea…

O rochie de genul acesta ar fi aratat bine, si nu vulgar, daca era captusita. Putea sa fie chiar si un material de culoarea pielii – astfel pastra iluzia de „dezbracat”, care ii place atat de mult lui Amber, dar nu ar fi aratat asa de vulgar.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus