Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Capcanele incaltamintei

Capcanele incaltamintei

 

Femei scunde/mignonehttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/tipa-pantofi-art.jpg

Tocurile de 5-8 cm sunt ideale si lungesc piciorul. Cu un toc mai inalt decat atat, mignonele par, de cele mai multe ori, cocosate, pentru ca li se schimba centrul de greutate cand merg.

Femei cu rotunjimi pronuntate

Aceste femei trebuie sa se fereasca de tocurile-cui foarte inalte. Indicate sunt tocurile de 5-8 cm si subtiri, ingustate sau din flecuri suprapuse, pentru un aspect mai proportional.

Femei cu gambe si glezne groase

Pantofii cu curea sau bentita pe glezna si botinele purtate cu fuste fac gambele si gleznele sa para mult mai mari decat sunt de fapt. Trebuie sa retii ca orice detaliu la glezna intrerupe linia piciorului si are intotdeauna un efect de ingrosare. Daca nu ai picioare lungi si subtiri, poarta la fuste escarpeni, papuci cu caputa joasa (partea incaltamintei care acopera partea superioara a labei piciorului) sau cizme pana la genunchi din piele (eventual elastica). Pantofii cu barete pe glezna si pe latul piciorului poarta-i la jeansi.

Sfaturi pentru toate femeile

Daca nu canti la chitara intr-o trupa inspirata de KISS, fereste-te de orice incaltaminte cu talpa groasa, din cauciuc negru. La ce linie sexy creeaza, ai putea la fel de bine sa iti pui in picioare doua blocuri de beton. Plus ca nu iti avantajeaza deloc picioarele. La femeile foarte scunde, acest aspect devine si mai pronuntat. Incearca, in schimb, o talpa ortopedica ingusta.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus