Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Ce au frantuzoaicele in plus?

Ce au frantuzoaicele in plus?

La Paris se fac si se desfac itele modei internationale. Ce au frantuzoaicele atat de special incat reusesc intotdeauna sa afiseze o tinuta impecabila?

Arata deosebit…

… pentru ca stiu cum sa foloseasca intotdeauna accesoriile pentru a se pune in valoare: o esarfa cocheta, o pereche de cercei care-ti atrag privirile. Nu par ca au muncit din greu pentru un asemenea efect: au stilisti priceputi, cu gusturi desavarsite si un rafinament specific. In plus, accesoriile sunt folosite cu discretie si economie.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/20/id-10089630.jpgAu o coafura impecabila…

… pentru ca nu se zgarcesc niciodata cand vine vorba despre felul in care arata. N-ai sa vezi o frantuzoaica ducandu-se la un coafor ieftin, care sa dea parului un aspect imbacsit. Prefera tunsorile moderne, care le subliniaza stilul si sunt usor de intretinut.

Iradiaza prospetime…

Fond de ten, anticearcan, pudra, creion, rimel, ruj? Nici vorba! Frantuzoaica se multumeste sa-si sublinieze o trasatura sau alta. De exemplu, pentru un eveniment mai special, isi pun gura in valoare printr-un ruj mai aprins. Un lucru pe care nu-l uita niciodata: un strop din aroma preferata a parfumului lor.

Par increzatoare…

… pentru ca niciodata nu merg incovoiate si, in felul acesta, par mai inalte. Isi tin barbia usor ridicata si asta face ca si gatul sa para mai lung.

Sunt sexy…

… pentru ca felul lor de a se purta pare sa spuna in permanenta barbatilor: „Da, stiu cat de bine arat si cat de tare ma doresti. Si asta mi se cuvine.” Aceasta buna-imagine despre ele insele le face atragatoare si senzuale. Si aceasta aura de mister le face si mai atragatoare pentru barbati.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns