Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Ce faci cu vechea ta geanta?

Ce faci cu vechea ta geanta?

Te-ai hotarat sa-ti schimbi geanta? Da-ne-o noua si ai 20% reducere la Pr1ma Geanta Crumpler!

Ati trecut impreuna prin bune si rele, iar ea si-a facut datoria cum a putut mai bine, insa acum, gata! E momentul unui nou inceput pentru tine. Dar pentru ea? Nu, nu este sfarsitul. Nu o asteapta intunecimea unei debarale si nici umezeala unui subsol. Geanta ta cea veche poate fi prima geanta a unui copil defavorizat. Ne ocupam noi de asta, prin parteneriatul cu asociatia „Ovidiu Rom”, astfel incat geanta ta sa ajunga la cineva care are nevoie de ea. Pentru gestul tau generos, iti oferim 20% discount la prima geanta Crumpler pe care o cumperi.

Gentile colectate vor fi trimise prin intremediul asociatiei catre copii defavorizati de la sate. De aceea, vom solicita ca gentile trimise sa fie in stare de functionare. Produsele cu defecte nu vor fi luate in considerare si aruncate.

Intra pe www.crumpler.ro/primageanta pentru mai multe informatii legate de promotie.

—————————–

Despre gentile Crumpler:

Produsele Crumpler iti pun in valoare stilul de viata unic cu genti messenger, genti de mana speciale sau cu genti stilate pentru laptopuri si aparate foto. Gentile noastre sunt pline de surprize: buzunare protectoare, compartimentari, manere ale dragostei sau al treilea picior stabilizator. Avem si genti din piele, genti pentru calatorie si orice altceva mai exista intre ele.

Produsele Crumpler sunt simboluri ale oamenilor activi care interactioneaza cu mediul din jurul lor si savureaza fiecare moment nebunesc. Produsele Crumpler sunt nemuritoare. Cand vei fi echipat cu aceste genti usoare, calatoria e memorabila. Crumpler iti garanteaza asta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus