Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Cel mai bine imbracate personalitati din lume (top Vanity Fair 2010)

Cel mai bine imbracate personalitati din lume (top Vanity Fair 2010)

Actorul spaniol Javier Bardem si cantareata americana Lady Gaga apar pe lista din 2010 a celor mai bine imbracate personalitati din lume, alcatuita anual de revista Vanity Fair. Lista cu elitele stilului din acest an este eclectica, ea reflectand, ca intotdeauna, gusturi personale si nu tendinte. Cele 45 de personalitati sunt impartite in sapte categorii: Cel mai bine imbracate femei, Cel mai bine imbracati barbati, Profesionistii Modei, Cupluri, Gemeni, Personalitati Originale si Hall of Fame.

Printre personalitatile incluse in lista Vanity Fair se numara printese, prime doamne, actrite si actori, regizori si sportivi. Astfel, prima doamna a SUA, Michelle Obama, figureaza pe lista celor mai bine imbracate femei alaturi de prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, de sotia premierului britanic, Samantha Cameron, si de printesa Mary a Danemarcei.

Actritele Carey Mulligan si Diane Kruger apar si ele in categoria celor mai bine imbracate femei, iar actorii Alec Baldwin si Javier Bardem, precum si regizorul Martin Scorsese sunt amintiti in categoria celor mai bine imbracati barbati.

Cantareata Lady Gaga, actrita Helena Bonham Carter si designerul John Galliano sunt apreciati de Vanity Fair pentru originalitatea stilului vestimentar, iar fotbalistul David Beckham face parte din categoria Hall of Fame, alaturi de scriitoarea Countess Marina Cicogna, Printesa Mafalda de Hesse, Julia Koch si Alexandra Kotur, Style Director la revista Vogue.

Actorii Maggie si Jake Gyllenhaal si actorul Edward Burns si iubita lui, modelul Christy Turlington sunt inclusi la categoriile Gemeni, respectiv Cuplurile cel mai bine imbracate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus