Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Colectia Lena Criveanu, primavara-vara 2008

Colectia Lena Criveanu, primavara-vara 2008

Colectia primavara-vara 2008 semnata de creatoarea Lena Criveanu este avangardista, cu o croiala in I si T, dar careia nu-i lipsesc accentele fluide, date de matasea regasita in voal si saten. Desi din punct de vedere optic, silueta este pusa in valoare, tinutele – atat cele scurte, cat si cele lungi – devin lejere prin proportii si volume.

Trademark: imprimeul etnic
Un atribut esential pentru fiecare colectie semnata de Lena Criveanu este imprimeul. Dupa colectia pentru toamna-iarna 2007, intitulata „Maramures”, creatoarea s-a oprit asupra artei populare din Moldova, de unde a preluat trandafirul ca element-simbol. De asemenea, straifurile din covoarele moldovenesti sunt reinterpretate pe in, bumbac si matase, astfel incat produsul finit pare a fi iesit dintr-un razboi de tesut ce creeaza acea bucurie specifica naturii estivale.

Culori
Cromatica propusa pentru sezonul rece de Lena Criveanu este un amestec de alb masiv cu un pic de culoare, accentuand puterea pigmentilor de rosu, verde, galben, violet si albastru.

Accesorii
Aceasta colectie nu imbraca numai trupul, ci merge si catre sublinierea fetei, printr-un acoperamant al capului. Palaria din dantela brodata serveste ca baza pentru a transforma intregul „outfit” intr-o adevarata bijuterie. Este o compozitie realizata manual in jurul trandafirului, din care nu lipseste culoarea, amplificata de cristalul de cuart, cristalul roz, ametist si turcoaz. Sandalele colectiei au fost create de Sepala by Mihaela Glavan in asa fel incat sa completeze fiecare tinuta.

Articol preluat din revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus