Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Colectie socanta Patrick Mohr la Berlin Fashion Week 2010

Colectie socanta Patrick Mohr la Berlin Fashion Week 2010

La Saptamana Modei de la Berlin, Patrick Mohr si-a prezentat colectia de primavara-vara 2011 folosind modele scheletice transformate in batrani chei cu barba. Desi in majoritatea prezentarilor de moda, machiajele neutre au rolul de a sublinia piesele vestimentare, in show-ul lui Patrick Mohr este greu sa-ti iei ochii de la machiajul care isi doreste sa transpuna ideea de „old fashion”.

Designerul propune tinute casual de vara si toate hainele create de el sunt purtabile si deloc socante. Ceea ce socheaza este insa look-ul modelelor. Barbatii sunt stilizati asemenea femeilor, iar una dintre tinute – o pereche de boxeri rosii – a fost imbracata de ambele sexe, pentru a fi subliniata universalitatea designului si pentru a nu exista diferentieri intre genuri.

Astfel de colectii atipice sunt caracteristice designerului german. In ianuarie 2010, Patrick Mohr a propus un show cu travestiti plini de muschi si silicoane, imbracati in slipuri sau sutiene, incercand sa sublinieze ideea ca diferenta dintre barbati si femei nu este importanta. In 2009, acelasi designer a adus pe catwalk modele si oameni ai strazii pentru a prezenta colectia numita Drumul spre iad este pavat cu intentii bune. „Imi place sa provoc oamenii sa gandesca”, explica el despre ideile neconventionale din show-urile sale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus