Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Colectiile lui Catalin Botezatu la Summer Fashion Festival 2010

Colectiile lui Catalin Botezatu la Summer Fashion Festival 2010

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

La Summer Fashion Festival, desfasurat recent la Mamaia, au participat cei mai buni creatori de moda ai momentului. Colectiile lui Catalin Botezatu au fost atractiile principale ale evenimentului, iar designerul a reusit sa socheze prin inventivitate si extravaganta.

Prima seara a festivalului de moda a transformat audienta in martorii unui adevarat meci de box, pentru ca Botezatu si-a transformat modele in pugilisti, iar podiumul a devenit un ring de lupta. Colectia „Boxing” de lenjerie intima masculina a fost combinata cu echipamentul sportiv specific boxului, dar si cu atitudinea pe care sportivii o au in ring. Modelele au defilat in tricouri cu numele celor mai renumiti pugilisti ai lumii. Prezentarea s-a incheiat cu defilarea lui Ionut Iftimoaie, invitatul special al colectiei.

Elogiu pentru femeile pe care le-a iubit

Daca prima seara a fost dedicata masculinitatii, urmatoarea a fost dominata de latura feminina, prin colectia de rochii de seara „Peacock”. Modele au defilat pe catwalk in rochii vaporoase si elegante, cu machiaj viu colorat si pene de paun prinse in cocurile inalte. Pentru aceasta colectie, Catalin Botezatu a avut ca sursa de inspiratie legenda paunului, tinutele fiind o explozie de culoare si rafinament.

In ultima seara a evenimentului, designerul a dedicat colectia de lenjerie intima feminina „Mumm Lingerie” tuturor femeilor pe care le-a iubit. Aceasta prezentare a fost cea mai asteaptata din intreg festivalul. Manechinele au urcat pe podium acoperite cu voaluri negre, cu imprimeuri florale discrete, accesorizate cu manusi de piele neagra, alba sau rosie si bijuterii din pietre semipretioase.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus