Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Condur by alexandru: pantofi si sandale primavara-vara 2011

Condur by alexandru: pantofi si sandale primavara-vara 2011


  • Vezi AICI! sandalele colectiei!

CONDUR by alexandru prezinta linia de pantofi si sandale pentru sezonul primavara-vara 2011, sugerand o incursiune cromatica plina de mister intr-un univers feminin delicat si presarat cu simboluri.

Colectia primavara-vara 2011 este invaluita in culori vii, menite sa sublinieze ideea de miscare. Noua colectie marcheaza o schimbare de directie in ceea ce priveste linia adoptata, calapoadele si designul. Chiar daca vorbim despre platou simplu, dublu, monobloc, sau platforme care se ridica la peste 10 centimetri de sol, nu renuntam nici o clipa la ideea de confort.

Colectia introduce inca de la bun inceput o infuzie consistenta de culoare, revigorand toate simturile. Minimalismul sezoanelor precedente este inlocuit acum cu pasaje alerte si asocieri de nuante si texturi, menite sa creioneze in tuse fine o adevarata gradina exotica.

Albastrul profund reiesit parca din apele marii este asociat pe rand nuantelor tandre de roz sau tonurilor exuberante de verde si oranj ce amintesc de florile orientale. Violetul orhideelor este declinat intr-un degrade care porneste de la tonurile cele mai luminoase, pentru a atinge in final un apogeu al profunzimii. Rosul intens invaluie glezna, pentru a se regasi apoi in accente inserate in platforma sandalelor, iar turcoazul si coralul trimit cu gandul la mici escapade.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus